Lea28
Fanka BB :)
Navijka no piekne ciacho!!!! a jakie wysokie no a tesciowa hmm trzeba bylo jeden kawleczek ciasta extra dla tesciowej z jakims extra ;-) dodatkiem !!!!! nie przejmuj sie tak ta tesciowa ja moja tez czesto na ruszcie widze!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciasto jest pyyyyyszne (pozarlam kawalek na goraco, tesciowa rowniez...) Jablka same utonely...
Bedzie na pewno czestym gosciem w naszym domu - tylko se bede musiala rowerek z dynamem do piekarnika podczepic, bo juz marudzila dlaczego nie poczekalam do soboty - wtedy mamy inna taryfe na prad.!%#"@ Zabierzcie mnie stad bo ja kiedys faktycznie zamorduje:-(
Black wbijasz do miski całe 4 jaja ( białko i żółtko) i miksujesz z cukrem na sztywną pianę i potem ładujesz po kolei wypisane składnikiBombusia, te jajka to całe się z cukrem kręci czy najpierw pianę ubija a potem dorzuca cukier i żółtka??
Ciasto jest pyyyyyszne (pozarlam kawalek na goraco, tesciowa rowniez...) Jablka same utonely...
Bedzie na pewno czestym gosciem w naszym domu - tylko se bede musiala rowerek z dynamem do piekarnika podczepic, bo juz marudzila dlaczego nie poczekalam do soboty - wtedy mamy inna taryfe na prad.!%#"@ Zabierzcie mnie stad bo ja kiedys faktycznie zamorduje:-(