reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Podejście 12234.... przygarniecie człowieka ? :) Pisałam kilka razy , bez odpowiedzi więc juz w nerwach usuwałam posty a nawet założyłam nowy wątek [emoji2356] mimo to dostalam reprymende,że mam się tu odezwać [emoji23] ...

Dziś mój 2 dc i o 21:00 przyjmuję pierwszą dawkę menopuru 1200j w dawce 150ml ... w sobote pierwszwy monitoring [emoji2955] ...
Mam wysokie amh bo 5.05 i Dr powiedzial,że jestem na granicy i raczej mam się nie napalać na świeży transfer bo jest duze prawdopodobieństwo hiperstymulacji... ja oczywiście jestem napalona na granicy hehe i mam nadzieję,że się uda i nie będę musiała dlugo czekać [emoji6] generalnie staramy się już z 8 lat wiec ciąża to dla mnie abstrakcja [emoji2955]

Witaj ponownie ☺ to Twoja pierwsza stymulacja? Ja mam amh powyżej 3, ale miałam dwie punkcje i po żadnej nie udało mi się mieć świeżego transferu, za pierwszym razem trochę to przeżyłam, bo oczywiście nastawiłam się, że to będzie już, a tu znów oczekiwanie, ale przy in vitro ciągle na coś się czeka. Powodzenia ✊✊✊

reklama
Ok ja mam czwartek na betę i boje się strasznie tym bardziej ze niby miałam brać accofil co 3 dni i coś mi się porypało - zastrzyk w czwartek robiłam i policzyłam 3 dni i zrobiłam jak idiotka dzisiaj 😭 tylko tyle ze poprzednio robiłam wieczorem a dzisiaj rano ! Załamana jestem swoją głupota!!!
Wydaje mi sie ze nie powinno sie nic stać . Ja robie zawsze na wieczor bo dziewczyny tu pisaly ze najlepiej bo wtedy nie odczuwasz skutkow ubocznych. Najlepiej zapytaj @Aduś16 ona jest obcykana w tych sprawach bo ja nie🤷‍♀️

Podejście 12234.... przygarniecie człowieka ? :) Pisałam kilka razy , bez odpowiedzi więc juz w nerwach usuwałam posty a nawet założyłam nowy wątek [emoji2356] mimo to dostalam reprymende,że mam się tu odezwać [emoji23] ...

Dziś mój 2 dc i o 21:00 przyjmuję pierwszą dawkę menopuru 1200j w dawce 150ml ... w sobote pierwszwy monitoring [emoji2955] ...
Mam wysokie amh bo 5.05 i Dr powiedzial,że jestem na granicy i raczej mam się nie napalać na świeży transfer bo jest duze prawdopodobieństwo hiperstymulacji... ja oczywiście jestem napalona na granicy hehe i mam nadzieję,że się uda i nie będę musiała dlugo czekać [emoji6] generalnie staramy się już z 8 lat wiec ciąża to dla mnie abstrakcja [emoji2955]
Pisałaś tutaj? Z reguły dziewczyny są bardzo otwarte tutaj. Na pewno znajdziesz sobie tutaj miejsce. To pierwsza stymulacja?

Witaj w tym niezbyt zacnym gronie😘. Przygarniamy wszystkich😜 Jakieś piękne zdjecie ciacha na wpisowe i będzie git😜
Dla mnie ciąża to też abstrakcja, ale jeszcze się nie poddaję❤

w Polsce byłoby nie dopomyslenia wozić się z jajeczkami a tu 😂😂 pytałam się chyba trzy razy ...bo myślałam ,że źle rozumialam 😬😬w ogóle mam wrażenie ,że tu podchodzą trochę na odwal i na czuja. dziewczyny badają progesteron czy estradiol w dniu transferu czy parę dni po ,a tu ...żadnych badań ,wszystko wg schematu .Mam nadzieję,że u Was w nowej klinice wszystko pójdzie jak najlepiej i trzymam mocno kciuki ✊✊✊
Mi teraz mają zmienić leki do stymulacji i zacząć od dużej dawki ,aż się boje co wymyśliła 😱😱 ale najpierw miesiąc antykoncepcji ...kiedy masz podgląd ?
Doczytałam ,że jutro 😉✊✊
Człowiek jaK nie ma żadnej wiedzy , to przyjmuje wszystko co lekarz powie😊a teraz jak już co nieco wiemy to dużo rzeczy wyglada inaczej jak w pl .. żadnych dodatkowych badań w trakcie - to standard .. ale dziewczyna w nl tez się udaje - najlepszy przykład @Artemida ☺️☺️☺️Jutro mam podglad ale wiem ze nie poszaleje ilościowo przez endomende i niskie AMH .. żeby tylko na podejście do punkcji starczyło 🙏🏼

reklama
Do góry