Też biore tabletki. Biore 2 na noc. A Ty jak brałaś? Gin mi powiedziała, że jeśli w ciągu dnia jeszcze jest mi źle to mam wziąć około 14 kolejną tabletkę. Ale nie chce się tak faszerować.Ja też czułam się fakatalnie w drugiej ciąży do 2 do 4 miesiąca, albo mdliło mnie cały dzień albo wymiotowałam. Brałam tabletki było o wiele lepiej jak przeszło przestałam.
U nas nie wiem czy bunt dwulatka ciężko stwierdzić, ogólnie jest bardzo grzeczny ale strasznie rzucą zabawkami , nie mogę go oduczyć.
U nas dni różne ma dopiero 22 miesiące a czasami zdarzają się już dni bez drzemki i o dziwo nie płacze wieczorem nie marudzi kładzie się spać koło 20. My jeszcze walczymy z późnym ząbkowaniem.
Kiedy masz prenatalne ??
Ja niedługo już mam 3
U nas rządzą puzzle i książeczki, też rzuca czasem ale ogólnie jest bardzo grzeczna i ostrożna. Choinka stoi, podchodzi, puka bombki ale nie szarpie itp
U nas w lutym 2 latka, już ma wszystkie zeby od listopada. I też zdarzają się dni bez drzemki
To jest dla mnie dramat, bardziej przeżywam niz ona
Dlatego staram się, żeby mimo wszystko godzinke się przespała
Prenatalne mam teraz w czwartek. A u Was już na tym etapie wszytsko dobrze?
Ja ogólnie biore Acard, poprzednia ciąża z Hipotrofia więc teraz może uda się zapobiec jakoś, o ile to możliwe.