Ja zaczynalam od 2dc.na 2 wizycie mialam komplet badan i lekarz przepisal lekiDziewczyny bardziej "zaawansowane" ode mnie powiedzcie mi proszę, kiedy zaczyna się stymulacja czyli tzw. protokół. Jeśli przyjdę do lekarza już ze wszystkimi badaniami to on zleci mi protokół(krótki lub długi) i następnego dnia zaczynam? Czy zaczyna się to pierwszego dnia cyklu?
reklama
KarolinaJ79
Fanka BB :)
Trzeba wierzyć ja ostatni w grudniu na swoim cyklu miałam 4bkomorki- wszystkie do blastki bo PGS- i miałam 3- blastki w tym dwie 5AA i jedna 5-BB- wiec głowa do góry !!!! Kochana nie poddawaj się !!!!!Dziewczyny ja już po - 4 komórki nie wiem nawet czy dojrzałe zaraz mam wizytę u lekarza do wypisu. Estradiol dziś ponad 2000 wiec spadł z ostatnich 3200. Nie wiem jak z progesteronem bo po lekach mam już 14...oni chcą żeby odbył się świeży transfer jeśli oczywiście komórki się zapłodnią i będzie co transferować. Głowa mi pęka i płakać mi się chce, tyle stresu to wszystko kosztuje nie wiem co z wlewem z accofilu bo nie wiem czy się coś zapłodni a transfer jeśli będzie to w środe. Narazie czekam aż inna lekarka rozczyta się z pisma innego lekarza. Ja pierdole
annemarie
Mnie niestety nigdy nie oszukaly,nawet te robione w 6-7 dpt.Jak bylam w ciazy to tez szczere bylySikance oszukańce na tym forum, bo wymaga się od nich cudow. Gdyby robione były w 12-14dpt to miałyby szanse na wybielenie swojego imienia [emoji16] Ale nie, tu się stawia im wysoko poprzeczkę i wymaga, żeby pokazały kreskę jak jeszcze nie ma prawa jej być [emoji2358]
Oj baby, baby - tylko spokój może nas uratować [emoji8]
Pójdź na pobranie krwi niech mama przyjaciółka mąż sprawdzi wyniki badań czy są w normie Ty nawet nie zaglądaj i zamykamy temat. O ile tak potrafisz. Badania musisz zrobić czy to będzie jutro czy za 5 dni to i tak musisz je zrobić. I je zrobisz, małymi kroczkami do przodu.... To normalne ze się boisz, tez bym się bała. Ale są rzeczy które musisz zrobić mimo, ze jesteś śmiertelnie przerażona tą ciążą. Jeżeli masz wyładować w wariatkowie już w 5tygodniu ciąży to ich nie róbDziewczyny mam pytanie. Jak byłam u ginekologa na wizycie w sobotę to kazała mi zrobić kilka badań, które zazwyczaj zleca kobietom w ciąży i mówiła, że najlepiej przyjść za dwa tygodnie, ja oczywiście oświadczyłam, że będę za tydzień. Nie jestem gotowa psychicznie zrobić tych badań, bo poczuje się wtedy w ciąży, a ja bardzo się bronie przed tym żeby zrobić sobie jeszcze większą nadzieję. Mam zrobić morfologię krwi, badanie ogólne moczu, VDRL, HBsAg, przeciwciała przeciw HIV, glukozę na czczo, toksoplazmozę i TSH. Myślę, że jak przyniosę jej to za dwa tygodnie jeżeli będzie dobrze, to nic się nie stanie. Co myślicie?
Teraz zrobiła tylko TSH i glukozę, co Wy na to?
Znoś te jajeczka:-) niech rosną !Ja po 7miu dniach też bez szału, z 6 urosło 5, wielkość większość ok 10mm, jedne ponad 13mm... estradiol niecałe 400 po tygodniu więc pewnie min z 5 dni jeszcze mnie czeka ale później to wszystko znacznie szybciej może przyrastac zarówno estradiol jak i pęcherzyki. Ja już jestem na dużych dawkach między 12 a 10 Rekovelle, choć Natsnats jeszcze większe lekarz przepisał..
KarolinaJ79
Ok ja mam czwartek na betę i boje się strasznie tym bardziej ze niby miałam brać accofil co 3 dni i coś mi się porypało - zastrzyk w czwartek robiłam i policzyłam 3 dni i zrobiłam jak idiotka dzisiaj tylko tyle ze poprzednio robiłam wieczorem a dzisiaj rano ! Załamana jestem swoją głupota!!!Ja bede robic pierwsza morfologie w srode wiec dam znać
83 - piękny rocznik NajlepszegoA mam. 37 na karku...... Dziękuję
KarolinaJ79
No ja mam 17 tus- ja już się gubię w tych lekachMiałam 1/4 dawki i po 4 zastrzykach miałam koło 8 tys., Paśnik odpisał, że ok i żeby kontynuować tą samą dawkę, ponad 30 tys to chyba ciężko przy takim małym dawkowaniu
A mi nigdy ciąży nie pokazały a byłam i nawet urodziłam buehehe. Te oszukańcze to te „cień cienia” gdy niby widać ale nie widać... A to nie jest zakres pomiarowy testu - cień. Ja jestem za Hcg i bardziej diagnostyczne nawet:-) ale teścik tez może być niech Ci będzie. Ale to paradoks ze mi nigdy test nie wyszedł....Mnie niestety nigdy nie oszukaly,nawet te robione w 6-7 dpt.Jak bylam w ciazy to tez szczere byly
reklama
Pchełka216
Ty też? dziękuję83 - piękny rocznik ❤Najlepszego
Podziel się: