mary.m
Fanka BB :)
Podejście 12234.... przygarniecie człowieka ? Pisałam kilka razy , bez odpowiedzi więc juz w nerwach usuwałam posty a nawet założyłam nowy wątek [emoji2356] mimo to dostalam reprymende,że mam się tu odezwać [emoji23] ...
Dziś mój 2 dc i o 21:00 przyjmuję pierwszą dawkę menopuru 1200j w dawce 150ml ... w sobote pierwszwy monitoring [emoji2955] ...
Mam wysokie amh bo 5.05 i Dr powiedzial,że jestem na granicy i raczej mam się nie napalać na świeży transfer bo jest duze prawdopodobieństwo hiperstymulacji... ja oczywiście jestem napalona na granicy hehe i mam nadzieję,że się uda i nie będę musiała dlugo czekać [emoji6] generalnie staramy się już z 8 lat wiec ciąża to dla mnie abstrakcja [emoji2955]
Witaj ponownie ☺ to Twoja pierwsza stymulacja? Ja mam amh powyżej 3, ale miałam dwie punkcje i po żadnej nie udało mi się mieć świeżego transferu, za pierwszym razem trochę to przeżyłam, bo oczywiście nastawiłam się, że to będzie już, a tu znów oczekiwanie, ale przy in vitro ciągle na coś się czeka. Powodzenia