Nam też się uda zobaczysz innej opcji nie ma !!!Człowiek jaK nie ma żadnej wiedzy , to przyjmuje wszystko co lekarz powiea teraz jak już co nieco wiemy to dużo rzeczy wyglada inaczej jak w pl .. żadnych dodatkowych badań w trakcie - to standard .. ale dziewczyna w nl tez się udaje - najlepszy przykład @Artemida Jutro mam podglad ale wiem ze nie poszaleje ilościowo przez endomende i niskie AMH .. żeby tylko na podejście do punkcji starczyło
reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
Hej człowieku Opowiedz coś więcej o sobie i waszych staraniach ?Podejście 12234.... przygarniecie człowieka ? Pisałam kilka razy , bez odpowiedzi więc juz w nerwach usuwałam posty a nawet założyłam nowy wątek [emoji2356] mimo to dostalam reprymende,że mam się tu odezwać [emoji23] ...
Dziś mój 2 dc i o 21:00 przyjmuję pierwszą dawkę menopuru 1200j w dawce 150ml ... w sobote pierwszwy monitoring [emoji2955] ...
Mam wysokie amh bo 5.05 i Dr powiedzial,że jestem na granicy i raczej mam się nie napalać na świeży transfer bo jest duze prawdopodobieństwo hiperstymulacji... ja oczywiście jestem napalona na granicy hehe i mam nadzieję,że się uda i nie będę musiała dlugo czekać [emoji6] generalnie staramy się już z 8 lat wiec ciąża to dla mnie abstrakcja [emoji2955]
Ananasowa93
Fredka bo dostaniesz kopa !?! Zawsze witasz nowe osoby tekstem witaj w tym niefajnym Klubie w niezbyt zacnym towarzystwie ????Witaj w tym niezbyt zacnym gronie. Przygarniamy wszystkich Jakieś piękne zdjecie ciacha na wpisowe i będzie git
Dla mnie ciąża to też abstrakcja, ale jeszcze się nie poddaję❤
halo to jest najbardziej zacne grono jakie znam !!!
infertility friends are best friends
Poza prografem wszystkie znam i mialam przed PasikoniekiemJa biorę dużo leków- encorton 10mg prograf 2x1 mg heparyna acard i dużo progesteronu i jeszcze estrofem
A stricte od immunologa masz encorton i prograf oraz heparyne i acard?
A co Ci wyszlo w badaniach?
motylek24
Jeny jak ja pisze, trzy razy "tutaj". Chyba muszę się przespać albo zjeść czekoladyPisałaś tutaj? Z reguły dziewczyny są bardzo otwarte tutaj. Na pewno znajdziesz sobie tutaj miejsce. To pierwsza stymulacja?
Chyba macie rację, zrobię i zapomnę, że są przynajmniej tak się postaramPójdź na pobranie krwi niech mama przyjaciółka mąż sprawdzi wyniki badań czy są w normie Ty nawet nie zaglądaj i zamykamy temat. O ile tak potrafisz. Badania musisz zrobić czy to będzie jutro czy za 5 dni to i tak musisz je zrobić. I je zrobisz, małymi kroczkami do przodu.... To normalne ze się boisz, tez bym się bała. Ale są rzeczy które musisz zrobić mimo, ze jesteś śmiertelnie przerażona tą ciążą. Jeżeli masz wyładować w wariatkowie już w 5tygodniu ciąży to ich nie rób
motylek24
Spokojnie możesz zrobić tylko TSH i glukozę bo to są bardzo istotne badania na teraz. Reszta może zaczekać i miesiąc. Oczywiście zrobisz jak zechceszChyba macie rację, zrobię i zapomnę, że są przynajmniej tak się postaram
pauli890
Kochana ja też jestem nowa i jakoś się wgryzam więc i Ty się wgryź fajne dziewcny tu są naprawdęPodejście 12234.... przygarniecie człowieka ? Pisałam kilka razy , bez odpowiedzi więc juz w nerwach usuwałam posty a nawet założyłam nowy wątek [emoji2356] mimo to dostalam reprymende,że mam się tu odezwać [emoji23] ...
Dziś mój 2 dc i o 21:00 przyjmuję pierwszą dawkę menopuru 1200j w dawce 150ml ... w sobote pierwszwy monitoring [emoji2955] ...
Mam wysokie amh bo 5.05 i Dr powiedzial,że jestem na granicy i raczej mam się nie napalać na świeży transfer bo jest duze prawdopodobieństwo hiperstymulacji... ja oczywiście jestem napalona na granicy hehe i mam nadzieję,że się uda i nie będę musiała dlugo czekać [emoji6] generalnie staramy się już z 8 lat wiec ciąża to dla mnie abstrakcja [emoji2955]
Dla mnie ciąża to coś czego bez medycyny i komórek dawczyni nieosiagne nigdy. Dzięki Bogu istnieje KD i jakąś szansa dla mnie i wiele wielu..
no weeeez niezbyt zacne grono bo w ciążę nie może biedne zajść ❤ Każda nowa osoba to osoba z mega problemem, więc im mniej takich tym lepiej - no. Już zrozumiała?Fredka bo dostaniesz kopa !?! Zawsze witasz nowe osoby tekstem witaj w tym niefajnym Klubie w niezbyt zacnym towarzystwie ????
halo to jest najbardziej zacne grono jakie znam !!! ❤❤
infertility friends are best friends ❤❤❤
reklama
Ja Invimed Warszawa.W ciagu miesiaca zamknelem sie w stymulacji unkcji i transfer.Teraz czekam na bete-jestem 3dtDziewczyny a w jakich klinikach probujecie?
Ja wszedzie mam daleko, ale wybralam Novum po opiniach internetowych i statystykach. To moja pierwsza proba i tylko kedna z dwoch, bo mam 2 KD, jedna podana, druga zamrozona. Ciekawi mnie jak to wyglada w innych klinikach?
Podziel się: