reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dokładnie , możesz zacząć dzielić się swoim szczęściem z calym otoczeniem:* dziękuję za kciuki napewno się przydadzą. A kiedy zacząć myślimy to dokładnie nie wiem, mój m dopiero od paru dni łyka witaminki a ja już ponad tydzień.a podobno trzeba 72-74 dni. Na wizytę umówiłam się koniec marca , biorac pod uwage ewentualne anty przed stymulacja. Podejrzewam ze stymulacja zacznie się koniec kwietnia więc w maju będzie się działo :D w kwietniu kończę 30 lat ;) a w maju mój synek kończy 8 lat to może będzie szczęśliwy czas :-D najgorzej mi znieść jego ból ze nie ma rodzeństwa, ja mogę płakać ale nie on...on nie powinien cierpieć z powodu naszych problemów z płodnością :(
Ale nie na wszystko mamy wpływ więc próbuje się cieszyć z tego co mam, cudownego męża i wspaniałego synka ...a reszta pozostaje moim cichym marzeniem a czy się spełni to czas pokaże :)
Piękny czas. Urodziny twoje, synka.. wierzę że będzie więcej powodów do świętowania :-D

Piękny czas. Urodziny twoje, synka.. wierzę że będzie więcej powodów do świętowania :-D
W moje urodziny to czas już płakać....chyba będę miała doła w ten dzień bo poczuje się sta.....ra:D a syn już od pół roku wymyśla i zmienia prezenty jakie chce dostać...wczoraj było 500 zl w jednym banknocie:p

W moje urodziny to czas już płakać....chyba będę miała doła w ten dzień bo poczuje się sta.....ra:D a syn już od pół roku wymyśla i zmienia prezenty jakie chce dostać...wczoraj było 500 zl w jednym banknocie:p
30 lat to piękny wiek, nie przesadzaj :-)) Domyślam się, że prezent urodzinowy zmieni się jeszcze kilka razy :p

reklama
O proszę jaki wymagający:p
Ale to i tak lepiej niż kucyk na prZykład

Do góry