reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czuję się bardzo dobrze, trochę tylko dokuczają mi mdłości po obiedzie aż do późnego wieczora, na szczęście bez wymiotów :-D to mnie ominęło. Dzisiaj mam 10t3d :-) a jak u Was? :-D
A my mamy sie dobrze bo od poltorej tygodnia nie wymiotuje:) to bylo długich 7 tygodni zyganka. Jeszcze czasen jest mi nie dobrze ale nie laduje w kibelku ale te mdlosci mi na prawde daly popalic bo trwaly pd rana do wieczora

reklama
no to ja zaczynam dzisiaj, u Nas wszystko dobrze, bąbel ma już prawie 4cm, ciągle skakał, machał rączkami, wiercił się, piękny widok i oczywiście mocne serduszko :-) Pani Doktor znalazła też pozostałości po krwiaku obok niego i dlatego miałam te krwawienia na początku :-) jak wrócę do domu to zrobię zdjęcie! Dziewczynki walczcie z całych sił każdego dnia :-)
Super, gratulacje ✊❤️

A my mamy sie dobrze bo od poltorej tygodnia nie wymiotuje:) to bylo długich 7 tygodni zyganka. Jeszcze czasen jest mi nie dobrze ale nie laduje w kibelku ale te mdlosci mi na prawde daly popalic bo trwaly pd rana do wieczora
Biedna, ale grunt że wszystko dobrze :-) zniesiemy wszystko, tylko żeby dzieci w ogóle były i co najważniejsze były zdrowe :-) ja się dowiedziałam, że muszę do końca ciąży kłuć się neoparinem co mnie trochę zdołowało :-( ale damy radę! :-)

Biedna, ale grunt że wszystko dobrze :-) zniesiemy wszystko, tylko żeby dzieci w ogóle były i co najważniejsze były zdrowe :-) ja się dowiedziałam, że muszę do końca ciąży kłuć się neoparinem co mnie trochę zdołowało :-( ale damy radę! :-)
Ja tez:) sie zastanawiam jak to bedzie jak brzusio już duzy bedzie bo teraz juz mam czasem problem z wkluciem bo sie za bardzo nad tym rozczulam

reklama
Ja tez:) sie zastanawiam jak to bedzie jak brzusio już duzy bedzie bo teraz juz mam czasem problem z wkluciem bo sie za bardzo nad tym rozczulam
A czemu musisz przyjmować Neoparin tak długo? Mi tylko przepisał na 14 dni i koniec, więc tydzień przed ewentualną wizytą u dr G już mam skończyć.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry