Na nodze bardzo boli dużo bardziej niż na brzuchu....też mnie to przeraża i lekarka powiedziała, że mogę nawet w tłuszczyk na nodze podawać :-)
reklama
Smutki podobno trzeba zapijać...a raczej napewno, wiem to z własnego doświadczeniaHej Kobietki. Ja tam Wczoraj tańcowałam z Panem TadeuszemScreenshot_2018-02-26-20-28-38
Hej Kobietki , ja tam wczoraj tańcowałam z Panem Tadeuszem
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Spróbuję jutro i dam znać bo myślę, że czym będę miała większy brzuch tym bardziej będę się bała pakować w niego igły :-(Na nodze bardzo boli dużo bardziej niż na brzuchu....
Sendi9690
Zaciekawiona BB
W 3 dobieA w której dobie miałaś podany zarodek?
walczaca o szczescie
Piękny czas. Urodziny twoje, synka.. wierzę że będzie więcej powodów do świętowaniaDokładnie , możesz zacząć dzielić się swoim szczęściem z calym otoczeniem:* dziękuję za kciuki napewno się przydadzą. A kiedy zacząć myślimy to dokładnie nie wiem, mój m dopiero od paru dni łyka witaminki a ja już ponad tydzień.a podobno trzeba 72-74 dni. Na wizytę umówiłam się koniec marca , biorac pod uwage ewentualne anty przed stymulacja. Podejrzewam ze stymulacja zacznie się koniec kwietnia więc w maju będzie się działo w kwietniu kończę 30 lat a w maju mój synek kończy 8 lat to może będzie szczęśliwy czas najgorzej mi znieść jego ból ze nie ma rodzeństwa, ja mogę płakać ale nie on...on nie powinien cierpieć z powodu naszych problemów z płodnością
Ale nie na wszystko mamy wpływ więc próbuje się cieszyć z tego co mam, cudownego męża i wspaniałego synka ...a reszta pozostaje moim cichym marzeniem a czy się spełni to czas pokaże
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Aha, dzięki. Ja miałam tylko intralipid przez dr Paśnika zleconyTak mi zalecili immumolodzy
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
W moje urodziny to czas już płakać....chyba będę miała doła w ten dzień bo poczuje się sta.....ra a syn już od pół roku wymyśla i zmienia prezenty jakie chce dostać...wczoraj było 500 zl w jednym banknociePiękny czas. Urodziny twoje, synka.. wierzę że będzie więcej powodów do świętowania
misis188
W udo?? Bo wlasnie jak oglądałam zagraniczne programy o in vitro to oni nawet przy stymulacji zastrzyki daja w udoteż mnie to przeraża i lekarka powiedziała, że mogę nawet w tłuszczyk na nodze podawać :-)
walczaca o szczescie
30 lat to piękny wiek, nie przesadzaj :-)) Domyślam się, że prezent urodzinowy zmieni się jeszcze kilka razyW moje urodziny to czas już płakać....chyba będę miała doła w ten dzień bo poczuje się sta.....ra a syn już od pół roku wymyśla i zmienia prezenty jakie chce dostać...wczoraj było 500 zl w jednym banknocie
reklama
O proszę jaki wymagającyW moje urodziny to czas już płakać....chyba będę miała doła w ten dzień bo poczuje się sta.....ra a syn już od pół roku wymyśla i zmienia prezenty jakie chce dostać...wczoraj było 500 zl w jednym banknocie
Ale to i tak lepiej niż kucyk na prZykład
Podziel się: