Jako toako niedotlenienia to sama nie wiem...chociaż juz dluzszy czas mam problemy z pamiecia...koncentracjaA jakie mialas objawy tego niedotlenienia?
Mi wyszedl jeden taki obszar naczyniopochodny. Ale mi neurolog mowil ze to normalne. Ze to starzenie sie mozgu itp.
A to z krwia to pewnie karza Ci sprawdzic krzepliwosc, trombofilie itp. Bo zbyt duza krzepliwosc to sklonnosc do zakrzepic, udarow itp a przy okazji problemy m.in. lozyskiem. Dlatego wtedy sie dostaje heparyne i acard.
Ogolnie trafilam z mega bolami glowy...takimi ze poruszac sie nie moglam a M jak mnie wiozl do lekarza to sie darlam na niego zeby za ostro nie ruszla i hamowal bo mi leb peknie...bole glowy to u mnie prawie codzienność...zwlaszcza przy takich pogodach jak teraz...czy tez niskim cisnieniu...ale wtedy co trafilam do szpitala to masakra ze mna byla...stwierdzono mi napieciowe bole glowy a te niedotlenienia wyszly w rezonansie i sama mam szukac przyczyna-NASZA KOCHANA SLUBA ZDROWIA!!!!.
Apropo tych badan to orie tujesz sie czy drogie sa??? Chodzi mi o ta trombo...i cos tam jeszcze cos pisalas