pannadarianna
Fanka BB :)
Koniec tego cyrku. Bierz się za lektury szkolne i próbne matury a nie seks, bo nie dorosłaś ni **** miłego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak poza tym. Dużo kobiet decyduje się na ciąże mieszkając nawet z rodzicami bo zawsze im rodzice coś tam pomogą w ciąży czy tam przy malutkim dziecku chodzi o pomoc bardziej taką zwykła a nie pieniężna.Większość ludzi w Polsce (i nie tylko) rozmnaża się nie mając własnego kąta, środków do życia, stałej pracy, warunków i predyspozycji do rodzicielstwa. Smutne, ale prawdziwe. Nie ma pozwolenia na posiadanie dzieci, wystarczy mieć macicę i gamety.
Matura w zawodówce, no nie źle xdKoniec tego cyrku. Bierz się za lektury szkolne i próbne matury a nie seks, bo nie dorosłaś ni **** miłego
to skoro nie matura, to chociaż podszlifuj język polski i zasady pisowniMatura w zawodówce, no nie źle xd
To słucham co źle napisałamto skoro nie matura, to chociaż podszlifuj język polski i zasady pisowni
Widać że żyjesz w latach **** wie jakich. Już w tym wieku nie można rodziny założyć na spokojnie bo każdy ciebie oceni i skrytykuje.Koniec tego cyrku. Bierz się za lektury szkolne i próbne matury a nie seks, bo nie dorosłaś ni **** miłego
wyjdź dzieckoWidać że żyjesz w latach **** wie jakich. Już w tym wieku nie można rodziny założyć na spokojnie bo każdy ciebie oceni i skrytykuje.
To tobie radzę cofnąć się do okresu szkolnego i nauczyć się czytać ze zrozumieniem bo słabo ci to idzie .
Wyraźnie napisałam że za pare lat kobieto. Także Nie czepiaj się już o byle co by się tylko przyjebać.
Bo wyraźnie napisałam że za pare lat chce rodzinę założyć skoro teraz się nie udało. A ty dalej o tym bym się uczyła.wyjdź dziecko
Mnie ciekawi ile ty miałaś lat jak urodziłaś pierwsze dziecko (o ile go urodziłaś ze sie tak zachowujesz) i wyprowadziłaś się z domu na swoj koszt a nie rodziców?Większość ludzi w Polsce (i nie tylko) rozmnaża się nie mając własnego kąta, środków do życia, stałej pracy, warunków i predyspozycji do rodzicielstwa. Smutne, ale prawdziwe. Nie ma pozwolenia na posiadanie dzieci, wystarczy mieć macicę i gamety.
Nadal nie dostałam zdań lub wypowiedzi moich, gdzie napisałam coś z błędami .wyjdź dziecko