reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Połóg - krwawienie

Mnie też nic nie boli na szczęście, Ja też muszę funkcjonować z 2 wszystko robię i już mówię może za dużo wszystkiego na raz i to krwawienie nie ustępuje, bo tak jak wspomniałam poprzednio tydzień i cisza, a teraz leci i leci ..
To, że wcześniej tylko 7 dni się czyscilasz to luksus. :) jednak zazwyczaj trwa to dłużej po prostu. Połóg trwa 6 tygodni nie bez przyczyny. :)

reklama
Ja po porodzie SN krwawienie utrzymywało mi się aż 6 tyg co prawda nie było to już krwawienie takie jak na początku ale było

Witam, drogie mamy w środe bede dwa tygodnie po porodzie . Poród SN. Chciałam zapytać jak długo trwało u was krwawienie ? To mój drugi poród, przy pierwszym trwało ono chyba około 7 dni , a teraz martwo mnie to że idzie drugi tydzień, wydawało się że po tygodniu jest ok, podpaska prawie czysta , a tu np tak jak dzisiaj są takie momenty że leci dosyć mocno, i za chwilę 'cisza'. Położna badała , mówiła że blizna po nacięciu krocza już się pięknie zagoiła, macica też prawie się już obkurczyla , ale mam czasami tak że leci sama czysta krew i to dość mocno, położna mówiła że to moze być np.od dużej ilości ruchu, albo jakiegoś wysiłku jak np szybko wstanę .

Miałaś raczej szczęście - połóg trwa 6 tygodni i tyle ma prawo trwać krwawienie

Do góry