reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krwawienie połogowe

Elwirka1665

Zaangażowana w BB
Hej
Mam pytanie dotyczące krwawienia połogowego
Jestem tydzień po porodzie i mam bardzo skąpe krwawienie.
W szpitalu pytałam położna i powiedziała że jak miałam słabe miesiączki to też tak może być w czasie połogu.
Miała któraś z was skąpe krwawienie ?widoczne bardziej podczas podbierania niż na podpasce
Czuje się dobrze nic mnie nie boli nie mam temperatury.

reklama
Miałam takie - później się rozkręciło. W przypadku wątpliwości skontaktuj się z lekarzem lub położną

Hej
Mam pytanie dotyczące krwawienia połogowego
Jestem tydzień po porodzie i mam bardzo skąpe krwawienie.
W szpitalu pytałam położna i powiedziała że jak miałam słabe miesiączki to też tak może być w czasie połogu.
Miała któraś z was skąpe krwawienie ?widoczne bardziej podczas podbierania niż na podpasce
Czuje się dobrze nic mnie nie boli nie mam temperatury.
Ja miałam za każdym razem dość skąpe.
Po 3.porodzie za szybko obkurczało mi się wszystko i położna zaleciła nospę jakos przez kilka dni. Podobnie niektórym kobietom po porodzie zalecano w szpitalu, no ale to to najlepiej jak lekarz/położna zadecyduje

Ja miałam bardziej plamienia niż krwawienia ale za to przez 7 tygodni. Rozmawiałam z położna i byłam też z tym u lekarza i wszystko było ok. Jak masz jakies wątpliwości to zapytaj lekarza lub położną

Jesli czujesz sie dobrxe to po prostu badz czujna i sie obserwuj. Moze byc tak, ze jakis skrzep zatyka ujscie szyjki, jest malo odchodow, a w pewnym momencie to puszcza i jest troche wievej tego krwawienia.

reklama
Do góry