reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niedoczyszczona oraz skrzywiona macica

nasturcjja

Fanka BB :)
Hej, ostatnio byłam u ginekologa i mam więcej wątpliwości. Ogólnie to pod koniec stycznia miałam plamienia zamiast okresu, po 18 dniach znowu dostałam takiego plamienia, tylko trochę mocniejszego i było więcej skrzepów. Lekarz przebadał mnie podczas tego krwawienia usg dopochwowym i stwierdził, ze macica jest skręcona? Szukałam w necie informacji na ten temat, ale oprócz tylozgiecia macicy nie znalazłam nic.. i jestem zaniepokojona. Powiedział tez, ze to plamienie nie ma innego wytłumaczenia jak niedoczyszczenie macicy po tym słabym krwawieniu miesiączkowym pod koniec stycznia. Nigdy nie słyszałam o czymś takim żeby macica się nie oczyściła do końca i później znowu zaczęło krwawić. Pytałam go czy to na prwno nie krwawienie z nadżerki ale on powiedział ze nie, bo to krwawienie z macicy. Podejrzewa u mnie PCOS, nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale to skręcenie macicy mnie interesuje, jeśli wiecie coś na ten temat to napiszcie i co sądzicie o jego wersji, ze macica się nie oczyściła i znowu zaczęła krwawić. Teoretycznie teraz jestem przed, około terminu miesiączki, no i boli mnie odcinek lędźwiowy jak na miesiączkę i no jeśli znowu dostanę krwawienia to by była chyba już paranoja! Jeśli któraś z was ma jakieś doświadczenia to proszę pomóżcie

reklama
Do góry