reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krwawienie połogowe

reklama
Hej
Mam pytanie dotyczące krwawienia połogowego
Jestem tydzień po porodzie i mam bardzo skąpe krwawienie.
W szpitalu pytałam położna i powiedziała że jak miałam słabe miesiączki to też tak może być w czasie połogu.
Miała któraś z was skąpe krwawienie ?widoczne bardziej podczas podbierania niż na podpasce
Czuje się dobrze nic mnie nie boli nie mam temperatury.
Wg położnego mało krwawiłam przy samym porodzie i po nim tez nie były to gigantyczne ilości. Gdy miałam kontrolę w domu tydzień po porodzie, wystarczała mi już zwykła podpaska albo wkładka. Nic złego się nie działo w kolejnych tygodniach. Przed ciążą miałam raczej obfite miesiączki i grube endometrium.

Witam
Proszę o poradę bo zaczynam się martwic.
Tak jak pisałam prędzej bardzo słabo krwawiła kilka dni po porodzie.
Od kilku dni jakby coś się odblokowało i mam bardziej obfite odchody połogowe.Dzisiaj jestem 17 dni po porodzie i krwawię bardziej obficie niż kilka dni temu.Jestem wystraszona że coś jest nie tak.
(Karmię mała piersia) I mam nadzieję że to powoduje obkurczanie się macicy i wieksze krwawienie.rodzilam sn

Ostatnia edycja:
Witam
Proszę o poradę bo zaczynam się martwic.
Tak jak pisałam prędzej bardzo słabo krwawiła kilka dni po porodzie.
Od kilku dni jakby coś się odblokowało i mam bardziej obfite odchody połogowe.Dzisiaj jestem 17 dni po porodzie i krwawię bardziej obficie niż kilka dni temu.Jestem wystraszona że coś jest nie tak.
(Karmię mała piersia) I mam nadzieję że to powoduje obkurczanie się macicy i wiedźmę krwawienie.rodzilam sn

Całkowicie normalne.
17 dni to krótko. Połóg trwa 6 tygodni i w tym czasie może tak być że raz więcej raz mniej. Raz Ci się wydaje, że już koniec a następnego dnia wraca z całą mocą 🤷‍♀️

Do góry