blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No właśnie... Dlaczego chłopcy mogą sami o tym decydować, a dziewczynki nie? ;-)nie mam takiego dylematu:-)...mam nadzieję,ze w przyszłosci sam sobie nie przebije:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie... Dlaczego chłopcy mogą sami o tym decydować, a dziewczynki nie? ;-)nie mam takiego dylematu:-)...mam nadzieję,ze w przyszłosci sam sobie nie przebije:-)
U mnie też leżą narazie w szafie bo dostała na chrzciny ;-) ale się zastanawiam bo z jednej strony bym jej chciała przebić ale wolałabym zimą to zrobić a z drugiej strony to się boję własnie żeby się jej nic nie porobiło z uszkami i wolę chyba narazie poczekać bo moja mała często się za uszki ciągnie i jakoś się boję iść z nią Myślę że jak będzie mieć już swiadomość że nie może ciągnąć i jak powie że chce to z nią pójdę;-)U nas kolczyki coreczki ktore dostala na chrzciny, leza schowane w szafie