vanessa2007
Zaciekawiona BB
witaj moja mala miala kolczyki w 5 miesiacu tak zadecydowal doktor goi sie super i wyglada bosko wiec sie nie zastanawiaj tylko jej przebij.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorry ale dla mnie przekłuwanie uszu takim maluszkom to głupota... Jest to dla mnie oczywiste po prostu - jest to sprawa wyłącznie dla próżności i przyjemności MAMY dziecka, która może dla samego dizecka powodować ból a nawet zdrowotne problemy... Jak przekłułam sobie uszy będąc dorosła to nie mogłam spać w kolczykach bo mnie urażały - a maluszki są 100x bardziej delikatne i nie potrafią powiedzieć że je coś uwiera, albo piecze, to nie zawsze widać na zewnątrz - jak uszy są już czerwone i napuchnięte to widać ale jeśli nie są to nie znaczy że maluszek się komfortowo czuje. Dla mnie to jest głupota.
Pozdraiwam
Agnieszka
Sorry ale dla mnie przekłuwanie uszu takim maluszkom to głupota... Agnieszka
Sorry ale dla mnie przekłuwanie uszu takim maluszkom to głupota... Jest to dla mnie oczywiste po prostu - jest to sprawa wyłącznie dla próżności i przyjemności MAMY dziecka, która może dla samego dizecka powodować ból a nawet zdrowotne problemy... Jak przekłułam sobie uszy będąc dorosła to nie mogłam spać w kolczykach bo mnie urażały - a maluszki są 100x bardziej delikatne i nie potrafią powiedzieć że je coś uwiera, albo piecze, to nie zawsze widać na zewnątrz - jak uszy są już czerwone i napuchnięte to widać ale jeśli nie są to nie znaczy że maluszek się komfortowo czuje. Dla mnie to jest głupota.
Pozdraiwam
Agnieszka
Wczoraj 23:12 Gwiazdeczka Jak bede miala corcie, to napewno przebije jej uszka wczesnie jak mowi Kasyen&Mommy i inne dziewczyny. Mniej wtedy podobno boli.
Kasyen&Mommy - masz Priva ;-)