reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Jak tak dalej pójdzie to i ja z moimi 12 kg na + teraz, skończę na 20 kg. Żeby tylko. Teraz będziemy zatrzymywać wodę i kilogramy będą lecieć jak szalone.
Ja na tym etapie z Hanią miałam 9 kg na + a i tak skończyłam na 20 kg.
Ja na tym etapie z Hanią miałam 9 kg na + a i tak skończyłam na 20 kg.
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
roznie to bywa z ta waga. ja przy Nince w 31 tc mialam 11 kg na plusie, a skonczylam na 15 kg. czyli w sumie przez ostatnie 9 tyg wcale nie duzo. takze myslmy pozytywnie
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Mamolka później się będziemy martwić... a właśnie nie będzie czym bo zajefajne laski z nas będą już na wiosnę ;-)
krolcia
Fanka BB :)
32tc i 15kg na + według wagi lekarskiej według mnie 16,5kg:-(. Obwód brzucha 117 cm.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
sarka i właśnie dlatego się cieszę że waga mi się zepsuła wolę żyć w błogiej nieświadomości ;-)
krolcia nic się nie martw - martwic się będziemy po porodzie. ważne że dzieci zdrowe a na wiose z nas już fajne laksi będą
krolcia nic się nie martw - martwic się będziemy po porodzie. ważne że dzieci zdrowe a na wiose z nas już fajne laksi będą
U
użytkowniczka r
Gość
Teraz też jesteśmy fajne laski tylko ciążowe
reklama
ewatresco
Zaciekawiona BB
31tc i 10kg na plusie. niby książkowo... taka tabelke kiedys znalazlam i tam bylo napisane ze tyle wlasnie na tym etape powinno byc na +, a moj lekarz i tak mowil zebym wychamowala... ale co on tam moze wiedziec a nawet esli to prawda z tym, ze teraz bedziemy zatrzymywaly duzo wody to sie nei martwie... woda to nie sadelko wiec pewnie rownie szybko ja stracimy po porodzie juz sie nie moge doczekac. im blizej porodu tym mniej mnie martwia kg... na wiosne bedziemy biegac z wozeczkami i gubic wszystko co teraz przybylo