reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilogramy i centymetry na +

reklama
Jak tak dalej pójdzie to i ja z moimi 12 kg na + teraz, skończę na 20 kg. Żeby tylko. Teraz będziemy zatrzymywać wodę i kilogramy będą lecieć jak szalone.
Ja na tym etapie z Hanią miałam 9 kg na + a i tak skończyłam na 20 kg.

roznie to bywa z ta waga. ja przy Nince w 31 tc mialam 11 kg na plusie, a skonczylam na 15 kg. czyli w sumie przez ostatnie 9 tyg wcale nie duzo. takze myslmy pozytywnie :D

nie straszcie dziewczyny, że ta końcówka to taka będzie obfita w kilogramy. Ja w pierwszej ciąży przytyłam w sumie 9, teraz też prawie 9 już na plusie i miałam nadzieję, że dużo się już nie zmieni :)

sarka i właśnie dlatego się cieszę że waga mi się zepsuła :-D wolę żyć w błogiej nieświadomości ;-)
krolcia nic się nie martw - martwic się będziemy po porodzie. ważne że dzieci zdrowe a na wiose z nas już fajne laksi będą :tak::tak:

reklama
31tc i 10kg na plusie. niby książkowo... taka tabelke kiedys znalazlam i tam bylo napisane ze tyle wlasnie na tym etape powinno byc na +, a moj lekarz i tak mowil zebym wychamowala... ale co on tam moze wiedziec:D a nawet esli to prawda z tym, ze teraz bedziemy zatrzymywaly duzo wody to sie nei martwie... woda to nie sadelko wiec pewnie rownie szybko ja stracimy po porodzie:) juz sie nie moge doczekac. im blizej porodu tym mniej mnie martwia kg... na wiosne bedziemy biegac z wozeczkami i gubic wszystko co teraz przybylo:)

Do góry