reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy i centymetry na +

Sunnflower bez obaw, samo spadnie:)

u mnie:
15 tydzień 2 dzień ciąży,waga wyjściowa 58, obecna 60 czyli 2 kg na plus, obwód brzucha "na oponce" 92 cm.
17 tydzień 2 dzień ciąży, obecna waga jak w 15 tyg - nadal 60, obwód brzucha "na oponce" 94 cm,

czyli szczęśliwie, niewiele się zmieniło, aa co do biustu to trochę urósł, dokładnie o jeden rozmiar, z 75 B do 75 C

reklama
ja mam dopiero teraz chyba na +1kg od tej najniższej
waga wyjściowa to 76kg, spadło mi do 68, czyli w 18tc było -8kg, a teraz już prawie 19tc(jutro) to 69kg czyli pniemy sie do góry

Witajcie.

No pieknie. Widzę że u Was waga nie tylko idzie w górę ale i u niektórych w dół.

Waga wyjściowa 65 kg, do tej pory 3 kg na plusie, czyli 68 kg. Brzuch już widać i nie da się nikogo oszukać, że to nie ciąża, ale nie mierzyłam go, bo jakoś nie widzę potrzeby. Biust, nadal mieszczę w te same biustonosze, ale jest większy, co ciągle podkreśla mój mąż.

Ostatnia edycja:
hehe, no tak mezowie sie ciesza :)) najbardziej zszokowal mnie przyrost biustu Mamolki, no wiecie co?? hehe, ja tu czarowalam o jeden rozmiar chociaz a tu 4 w tak krotkim czasie :p
ja stanik niezmiennie od ostatniego mierzenia ale waga sobie rosnie co widac szczegolnie w ...rekach, w brzuszko 92 natomiast kilogramow 67 ;) tydzien 18,3 wedlug usg

Ostatnia edycja:
:szok: dziewczyno, jak to zrobiłaś??? odchudzałaś się w ciąży???

nawet nie miałam zamiaru tyle chudnąć i bardzo oczekuję aż mi brzusio zacznie bardziej widoczny, ale od początku odstawiłam wszelkie słodycze, bo po nich miałam niemożliwą zgagę, wymioty i mdłości trwające po jednym ciastku nawet cały dzień:baffled:, aż nawet zaczęłam się martwić czy wszystko jest ok:szok:. jednak lekarz nie stwierdził nieprawidłowości, więc sie trochę uspokoiłam.
jem na prawde dużo i często, uwielbiam mięso a nawet lubię słoninkę :blink: więc szczerze nie wiem jak to sie stało że aż tyle straciłam

hehehe .. no alfabet jak nic
Zawsze myślałam że jak kobieta ma miseczki d to już ma balony jak pamela. A ja tak patrze w lustro to mi pełne c się wydaje a tu e ;/

Ten biust wyjątkowo urósł bo teraz mam już taki jak w okresie karmienia piersią i się zastanawiam jaki będzie za kilka miesięcy ;/ Mi się takie cycochy nie podobają. Do tego sutki okropne, takie duże i okropnie wrażliwe ;/ Mąż zachwycony-ale ja tam wole moje maniunie delikatne piersiątka, ze ślicznymi sutkami :p hehehe

O jakby ja chciała tak schudnąć :)

reklama
Waga wyjściowa: 9t- 56kg
15t4d (choć według USG to 16t2d)- 59kg
czyli +3kg, cały czas się modlę by nie skończyło się jak poprzednio z +25kg.
Biust mieści się w stanik choć przyznam, ze czasem troszkę się wylewa ale nie ma tragedii z miseczki B (większej) na C

Do góry