reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kilogramy i centymetry na +

To i ja sie dopiszę:-p waga startowa 58kg
dziś 17tydz i 2 dzień - 63kg (gdzieś mi te czwartkowe 20dkg u było:-p)
biust przed ciażą 75B, obecnie 80C

reklama
waga wyjsciowa-60kg, w biuscie-75D
obecnie 16tc-66kg:baffled:, biust-80E, przybylo mi 8cm:szok:, brzuszek-98cm, dokladnie tyle co w biuscie.Dobrze ze chociaz wymiarowo przybieram:-D

u mnie:

waga wyjściowa: 61 kg, brzuch 73 cm, biust 70A

15t 3d
brzuch 90 cm ( czyli +17 cm ), waga +4 kg, biust 70C
17 tc ------- 94cm (czyli +21 cm ),------- +6 kg, biust 70E
:szok:

A ja się nie mierzyłam więc postanowiłam właśnie to zrobić :)
18tc brzucho-90cm, biust miałam 75D a teraz 75E, waga może 1kg na plusie będzie bo najpierw schudłam a potem przytyłam więc się wyrównało :)

u mnie:

15t 3d

Mamolka to nieźle Ci biust urósł. Jak tak dalej pójdzie to zaliczysz cały alfabet :-)

u mnie:

15t 3d
Cieszę się, że waga mi sie popsuła bo bym cię już dawno przegoniła a tak się nie stresuje ;)
Wg rozmiarówki biustonoszy, którą wkleiłaś na forum mam ... 75G !!:szok: Ale faktycznie jak z A urósł do E to duża różnica. Ale w sumie mi z C urósl już do F (lub G:baffled:)

reklama
Do góry