reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

Dziewczyny super wyniki w odchudzaniu, ja dopiero teraz popatrzyłam według jakiej diety tak chudniecie. Ja ją kiedyś robiłam i faktycznie są efekty, dobrze że jest link do diety to dodałam do zakładek i jutro startuję:-):-):-).

reklama
no hej dziewczynyki a ja nie jem duzo bo dietke musialam odstawic nie jem slodyczy i pije duzo wody i mam 2 kg mniej nareszcie cos ruszylo strasznie sie ciesze:tak::tak::tak::tak:

Hej dziewczyny!
Jakos przypadkiem tu trafilam i widze, ze chyba niektore z Was stosuja diete kopenhaska? Ja slyszalam bardzo negatywne opinie o tej diecie. To znaczy samo zrzucanie szlo dobrze, ale jojo tez bylo... czego nikomu nie zycze.
A ja stosuje diete proteinowa dra Dukana - Protal - jest tu tez ktos, kto to stosuje? Mija wlasnie osmy tydzien i prawie dyszka mniej (no 9,2 :)). Ale i nadwaga byla niemala. Pozdrawiam i zycze sukcesow w zrzucaniu zbednych kilogramow!!!

a ja od poniedziałku nie jem chcleba, ziemniaków, makaronu, bialego ryżu i o 15 zjadam ostatni posiłek. Wypijam 2 butelki wody mineralnej 1,5 litra. O dziwo jeść mi się nie chce, na razie 1kg mniej na wadze i trochę mi serce szybko bije, ale jak tylko napije się wody to zaraz przechodzi :tak:

jestem zdeterminowana bo ważę dużo za dużo przez tą moją tarczycę, biorę leki ale chyba jeszcze za wcześniej na efekty.

aha nie jem jeszcze smażonego samo gotowane lub surowe :tak:

Hej dziewczyny!
Jakos przypadkiem tu trafilam i widze, ze chyba niektore z Was stosuja diete kopenhaska? Ja slyszalam bardzo negatywne opinie o tej diecie. To znaczy samo zrzucanie szlo dobrze, ale jojo tez bylo... czego nikomu nie zycze.
A ja stosuje diete proteinowa dra Dukana - Protal - jest tu tez ktos, kto to stosuje? Mija wlasnie osmy tydzien i prawie dyszka mniej (no 9,2 :)). Ale i nadwaga byla niemala. Pozdrawiam i zycze sukcesow w zrzucaniu zbednych kilogramow!!!
Dziś jak mi się uda kupić to kupię tą książkę dr.Dukana z dietą kopenhadzką kicha na maxa to co zrzuciłam wróciło:nerd: a jest co zrzucić:sorry2:

No mnie też dieta by się przydała bo odkąd przestałam karmić piersią to wałki wracają-nawet mąż marudzi:angry:
Ale jak tu wypić kawkę bez ciacha??;-);-)

No to powiem Wam ciekawostke - ja schudłam widocznie (wczesniej tylko widziałam na wadze, a teraz "czuję")dopiero jak zakonczyłam karmienie dziecka :-D
Niewiele, bo niewiele (kilka kilo) ale czuję się lżejsza i "ładniejsza" :cool2: hmm to chyba za duzo powiedziane, ale po prostu czuję się lepiej :tak:
Z 30-tu kg zostało mi jeszcze 6 do zrzucenia, zeby dobic do wagi sprzed ciąży. A 10kg do wymarzonej wagi którą miałam jako nastolatka... :zawstydzona/y:

Niestety wpieprzam chipsy które uwielbiam, słodycze, ciężkie kolacyjki... :baffled:
Gdyby nie to to pewnie juz ważyłabym tyle ile bym chciała :dry: No ale ja jestem "miętka" :zawstydzona/y:

reklama
kangurka to tak jak ja. do południa moge nie jeść. A wieczorem bym wszystko pożarła:no: Ale tak mam od niedawna. Mąż pyta czy w ciąży nie jestem:dry:
A i piwko czasami wypiję a to też kalorie. Jak chce wieczorem wyjść żeby uciec od żarcia np na działke (bo mam swoje warzywka w tym roku:-):-)) to myślą że się z kimś spotykam:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry