Dziewczyny super wyniki w odchudzaniu, ja dopiero teraz popatrzyłam według jakiej diety tak chudniecie. Ja ją kiedyś robiłam i faktycznie są efekty, dobrze że jest link do diety to dodałam do zakładek i jutro startuję:-):-):-).
reklama
Hej dziewczyny!
Jakos przypadkiem tu trafilam i widze, ze chyba niektore z Was stosuja diete kopenhaska? Ja slyszalam bardzo negatywne opinie o tej diecie. To znaczy samo zrzucanie szlo dobrze, ale jojo tez bylo... czego nikomu nie zycze.
A ja stosuje diete proteinowa dra Dukana - Protal - jest tu tez ktos, kto to stosuje? Mija wlasnie osmy tydzien i prawie dyszka mniej (no 9,2 ). Ale i nadwaga byla niemala. Pozdrawiam i zycze sukcesow w zrzucaniu zbednych kilogramow!!!
Jakos przypadkiem tu trafilam i widze, ze chyba niektore z Was stosuja diete kopenhaska? Ja slyszalam bardzo negatywne opinie o tej diecie. To znaczy samo zrzucanie szlo dobrze, ale jojo tez bylo... czego nikomu nie zycze.
A ja stosuje diete proteinowa dra Dukana - Protal - jest tu tez ktos, kto to stosuje? Mija wlasnie osmy tydzien i prawie dyszka mniej (no 9,2 ). Ale i nadwaga byla niemala. Pozdrawiam i zycze sukcesow w zrzucaniu zbednych kilogramow!!!
a ja od poniedziałku nie jem chcleba, ziemniaków, makaronu, bialego ryżu i o 15 zjadam ostatni posiłek. Wypijam 2 butelki wody mineralnej 1,5 litra. O dziwo jeść mi się nie chce, na razie 1kg mniej na wadze i trochę mi serce szybko bije, ale jak tylko napije się wody to zaraz przechodzi
jestem zdeterminowana bo ważę dużo za dużo przez tą moją tarczycę, biorę leki ale chyba jeszcze za wcześniej na efekty.
aha nie jem jeszcze smażonego samo gotowane lub surowe
jestem zdeterminowana bo ważę dużo za dużo przez tą moją tarczycę, biorę leki ale chyba jeszcze za wcześniej na efekty.
aha nie jem jeszcze smażonego samo gotowane lub surowe
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Cosmo, a co masz z tarczycą, niedoczynność?
Dziś jak mi się uda kupić to kupię tą książkę dr.Dukana z dietą kopenhadzką kicha na maxa to co zrzuciłam wróciło a jest co zrzucićHej dziewczyny!
No to powiem Wam ciekawostke - ja schudłam widocznie (wczesniej tylko widziałam na wadze, a teraz "czuję")dopiero jak zakonczyłam karmienie dziecka
Niewiele, bo niewiele (kilka kilo) ale czuję się lżejsza i "ładniejsza" hmm to chyba za duzo powiedziane, ale po prostu czuję się lepiej
Z 30-tu kg zostało mi jeszcze 6 do zrzucenia, zeby dobic do wagi sprzed ciąży. A 10kg do wymarzonej wagi którą miałam jako nastolatka...
Niestety wpieprzam chipsy które uwielbiam, słodycze, ciężkie kolacyjki...
Gdyby nie to to pewnie juz ważyłabym tyle ile bym chciała No ale ja jestem "miętka"
Niewiele, bo niewiele (kilka kilo) ale czuję się lżejsza i "ładniejsza" hmm to chyba za duzo powiedziane, ale po prostu czuję się lepiej
Z 30-tu kg zostało mi jeszcze 6 do zrzucenia, zeby dobic do wagi sprzed ciąży. A 10kg do wymarzonej wagi którą miałam jako nastolatka...
Niestety wpieprzam chipsy które uwielbiam, słodycze, ciężkie kolacyjki...
Gdyby nie to to pewnie juz ważyłabym tyle ile bym chciała No ale ja jestem "miętka"
reklama
kangurka to tak jak ja. do południa moge nie jeść. A wieczorem bym wszystko pożarła Ale tak mam od niedawna. Mąż pyta czy w ciąży nie jestem
A i piwko czasami wypiję a to też kalorie. Jak chce wieczorem wyjść żeby uciec od żarcia np na działke (bo mam swoje warzywka w tym roku:-):-)) to myślą że się z kimś spotykam
A i piwko czasami wypiję a to też kalorie. Jak chce wieczorem wyjść żeby uciec od żarcia np na działke (bo mam swoje warzywka w tym roku:-):-)) to myślą że się z kimś spotykam