reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kurcze a ja bym chciala przytyc ................
Ja jestem na tej diecie od wczoraj, dodatkowo kupiłam sobie nawet książkę, polecam od wczoraj 0,5 kg no ale od czegoś trzeba zacząć:-)Hej dziewczyny!
Jakos przypadkiem tu trafilam i widze, ze chyba niektore z Was stosuja diete kopenhaska? Ja slyszalam bardzo negatywne opinie o tej diecie. To znaczy samo zrzucanie szlo dobrze, ale jojo tez bylo... czego nikomu nie zycze.
A ja stosuje diete proteinowa dra Dukana - Protal - jest tu tez ktos, kto to stosuje? Mija wlasnie osmy tydzien i prawie dyszka mniej (no 9,2 ). Ale i nadwaga byla niemala. Pozdrawiam i zycze sukcesow w zrzucaniu zbednych kilogramow!!!
Ha-NN-aH
BB fan
Polka ja też jestem na tej diecie, no może nie do końca się stosuję i zajadam też dozwolone produkty, ale tylko od wczoraj schudłam 0,5 kg, a odkąd ograniczyłam słodycze i kaloryczne rzeczy spadło mi 1,5 kg.:-)
Ha-NN-aH
BB fan
Damy radę, choć za tydzień czeka mnie weselebędę wystawiona na pokusy:-(Ha-Nn-aH - ściągnęłam po Tobie suwaczek dietowy może on mnie zmobilizuje do dalszej diety;-)
Ha-NN-aH
BB fan
Codziennie mam myśli że jak nie zobaczę spadku na wadze, to zaprzestanę diety
No ale na szczęscie już spadło 2 kg
Musze się trzymać, jakiegoś kopa na rozpęd musiy sobie dawać, choć nie powiem ze w miarę przyjemna jest dieta, a najważniejsze że można jeść jeść jeść i nie trzeba chodzić głodnym.
Dzisiaj wsunełam na śniadanie plasterek szynki (niedozwolone), do tego serek wiejski lekki i herbatę z 1/4 łyżeczki cukru (nienawidzę niesłodzonej herbatu fuuj).
Podajcie jakiś przepis na pierś z kurczaka w wersji LIGHT.
No ale na szczęscie już spadło 2 kg
Musze się trzymać, jakiegoś kopa na rozpęd musiy sobie dawać, choć nie powiem ze w miarę przyjemna jest dieta, a najważniejsze że można jeść jeść jeść i nie trzeba chodzić głodnym.
Dzisiaj wsunełam na śniadanie plasterek szynki (niedozwolone), do tego serek wiejski lekki i herbatę z 1/4 łyżeczki cukru (nienawidzę niesłodzonej herbatu fuuj).
Podajcie jakiś przepis na pierś z kurczaka w wersji LIGHT.
Ostatnia edycja:
reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Trzymacie się?
Ja tak, tyle że waga stoi i stoi choć momentami jest 63,5 kg (niestety dokładność do 0,5 kg).
Ja już dzisiaj przechodzę na warzywka + proteinki jak dotychczas.
Najgorsze przede mną- wesele i poprawiny w ten weekend. Jak to przetrwać?
Polka
jaki wynik zaliczyłaś na proteinach?
Ja tak, tyle że waga stoi i stoi choć momentami jest 63,5 kg (niestety dokładność do 0,5 kg).
Ja już dzisiaj przechodzę na warzywka + proteinki jak dotychczas.
Najgorsze przede mną- wesele i poprawiny w ten weekend. Jak to przetrwać?
Polka
jaki wynik zaliczyłaś na proteinach?