reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

Dziewczyny super wyniki w odchudzaniu, ja dopiero teraz popatrzyłam według jakiej diety tak chudniecie. Ja ją kiedyś robiłam i faktycznie są efekty, dobrze że jest link do diety to dodałam do zakładek i jutro startuję:-):-):-).

reklama
no hej dziewczynyki a ja nie jem duzo bo dietke musialam odstawic nie jem slodyczy i pije duzo wody i mam 2 kg mniej nareszcie cos ruszylo strasznie sie ciesze:tak::tak::tak::tak:

Hej dziewczyny!
Jakos przypadkiem tu trafilam i widze, ze chyba niektore z Was stosuja diete kopenhaska? Ja slyszalam bardzo negatywne opinie o tej diecie. To znaczy samo zrzucanie szlo dobrze, ale jojo tez bylo... czego nikomu nie zycze.
A ja stosuje diete proteinowa dra Dukana - Protal - jest tu tez ktos, kto to stosuje? Mija wlasnie osmy tydzien i prawie dyszka mniej (no 9,2 :)). Ale i nadwaga byla niemala. Pozdrawiam i zycze sukcesow w zrzucaniu zbednych kilogramow!!!

a ja od poniedziałku nie jem chcleba, ziemniaków, makaronu, bialego ryżu i o 15 zjadam ostatni posiłek. Wypijam 2 butelki wody mineralnej 1,5 litra. O dziwo jeść mi się nie chce, na razie 1kg mniej na wadze i trochę mi serce szybko bije, ale jak tylko napije się wody to zaraz przechodzi :tak:

jestem zdeterminowana bo ważę dużo za dużo przez tą moją tarczycę, biorę leki ale chyba jeszcze za wcześniej na efekty.

aha nie jem jeszcze smażonego samo gotowane lub surowe :tak:

Hej dziewczyny!
Jakos przypadkiem tu trafilam i widze, ze chyba niektore z Was stosuja diete kopenhaska? Ja slyszalam bardzo negatywne opinie o tej diecie. To znaczy samo zrzucanie szlo dobrze, ale jojo tez bylo... czego nikomu nie zycze.
A ja stosuje diete proteinowa dra Dukana - Protal - jest tu tez ktos, kto to stosuje? Mija wlasnie osmy tydzien i prawie dyszka mniej (no 9,2 :)). Ale i nadwaga byla niemala. Pozdrawiam i zycze sukcesow w zrzucaniu zbednych kilogramow!!!
Dziś jak mi się uda kupić to kupię tą książkę dr.Dukana z dietą kopenhadzką kicha na maxa to co zrzuciłam wróciło:nerd: a jest co zrzucić:sorry2:

No mnie też dieta by się przydała bo odkąd przestałam karmić piersią to wałki wracają-nawet mąż marudzi:angry:
Ale jak tu wypić kawkę bez ciacha??;-);-)

No to powiem Wam ciekawostke - ja schudłam widocznie (wczesniej tylko widziałam na wadze, a teraz "czuję")dopiero jak zakonczyłam karmienie dziecka :-D
Niewiele, bo niewiele (kilka kilo) ale czuję się lżejsza i "ładniejsza" :cool2: hmm to chyba za duzo powiedziane, ale po prostu czuję się lepiej :tak:
Z 30-tu kg zostało mi jeszcze 6 do zrzucenia, zeby dobic do wagi sprzed ciąży. A 10kg do wymarzonej wagi którą miałam jako nastolatka... :zawstydzona/y:

Niestety wpieprzam chipsy które uwielbiam, słodycze, ciężkie kolacyjki... :baffled:
Gdyby nie to to pewnie juz ważyłabym tyle ile bym chciała :dry: No ale ja jestem "miętka" :zawstydzona/y:

reklama
kangurka to tak jak ja. do południa moge nie jeść. A wieczorem bym wszystko pożarła:no: Ale tak mam od niedawna. Mąż pyta czy w ciąży nie jestem:dry:
A i piwko czasami wypiję a to też kalorie. Jak chce wieczorem wyjść żeby uciec od żarcia np na działke (bo mam swoje warzywka w tym roku:-):-)) to myślą że się z kimś spotykam:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry