reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

reklama
U mnie po miesiącu -5kg.
Nie brałam wczoraj ani dziś tabletek, bo przedwczoraj i wczoraj miałam za wysokie ciśnienie, a Zelixa może je również podwyższać (choć do tej pory mi nie podwyższała). W każdym razie bez tabletek też jest ok, jem zgodnie ze swoimi założeniami, mam nadzieję, że nadal będzie mi spadała waga.
Noszę spodnie sprzed ciąży z Mikusiem :tak::tak::tak:
Chciałabym nosić spodnie sprzed ciąży z Maksiem (tzn. taki rozmiar bo spodni fizycznie już nie mam hihi) lub jeszcze trochę mniejsze. Chciałabym zrzucić jeszcze 10kg, zobaczymy czy się uda....

Dzięki, Dotkass, kochana jesteś! Właśnie pożarłam 2 kromki białego chleba z masłem i dżemem truskawkowym - mam @ i to niestety było absolutnie poza kontrolą! ;-);-)

Olu super wynik. Ja rowniez trzymam kciuki za dalsze kilogramy

Tak Wam swietnie idzie, ze i ja zmobilizowalam sie troche. Wczoraj i dzis jadlam tylko jajka i serki homogenizowane.

MM, też trzymam kciuki!
Ostatnio oglądałam na TVN style program o odchudzaniu, w którym robili dość obrzydliwy eskperyment, w czasie którego dowiedli, że osoby jedzące dużo chudego nabiału spalają dużo więcej tłuszczu niż osoby stroniące od nabiału. Ja niestety do chudego białego serka to się tak bardziej zmuszam, przez rozsądek - choćby on był z rzodkiewką, ogórkiem, szczypiorkiem, jogurtem naturalnym, solą, pieprzem....
Serek biały to ja lubię z makaronem, śmietanką i cukrem lub z cukrem na kanapkach. No ale to nie wchodzi w grę ;-);-)

mm, super, trzymam kciuki za ciąg dalszy wstrzemięźliwości żywieniowej, napewno się uda :-)

Ola w trakcie @ wszystko się wybacza a już napewno niekontrolowane rzucanie się na jedzenie ;-):-)

Ja też nigdy za białym nabiałem nie byłam, ale odkąd jestem na cudownej diecie Dukan'a zauważyłam że ma ogromny wpływ na dietę jedzenie dużych ilości nabiału tj serki itp...przyznam się, że też kilka razy "zgrzeszyłam" będąc na tej diecie, ale jak widzicie wracając do niej dnia kolejnego, albo nawet wieczorem waga się trzyma i spada, najważniejsze, że jak rośnie to na chwilę i nie dużo :tak::-)

Od dziś ja również dołączam do waszej grupki;-)

Super, zapraszamy i trzymamy mocno kciuki za powodzenie :-):tak:

U mnie drugi dzień @, więc już się nie stresuję, że waga się lekko podniosła, tak jak z niecierpliwością czekałam na @, tak teraz czekam, by się już skończył, bo waga wtedy napewno drgnie w dół :-p;-):-)

reklama
Do góry