reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

reklama
Dupa blada u mnie dziś na wadze 64,5 kg :-(, zwalam winę na @, którego znów nie mogę się doczeakć, czuję się taka napuchnięta, że :szok:

Dotkass zrzucilas juz niemal 10 kg :szok::szok:Wielkie gratulacje.Wspanialy wynik.

Trzymam kciuki za wszystkie majowki na diecie.

Ja na razie zamiast diety mam nowe waleczki na brzuchu :zawstydzona/y:

Wpadłam się pochwalić :-);-):-p, po 54 dniach diety ważę 10 kg mniej :-),a i obwód jest niczego sobie, powoli znikam ;-):-)
Od początku obwód:
- uda o 17 cm mniej :szok:
- biodra 18 cm mniej :szok:
- pas 23 cm mniej :szok::szok::szok:

Sama jestem w szoku, że aż tyle cm, bo tak tylko zapisywałam a tu widzę różnicę

Dotkass ale duzo centymetrow stracilas i to w niecale 2 mce.Super
Ja zaczne diete po @ bo przed to mam wilczy apetyt.

gratulacje dziewczyny normalnie szok :szok:

ja sie ograniczam spadlo 2kg przed @ pare dag przybylo teraz @ sie konczy i lekko ubylo .. jak to jest ?
ruszylo te dwa kg i dalej stoi :crazy:

reklama
Do góry