reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

reklama
Kochana jak do 3 fazy dojdę za rok to będę cala happy... musze jeszcze zrzucić conajmniej 20kg. Od jutra same proteiny. Poczekam az w końcu przestanie choć troszku padać i jadę po grila.. 'a propos grila powiedz mi co Ty na nim smazysz...? wołowina się zrobi? i jak robisz ryby (moze poza łososiem bo nie wiem czy do niego się przemogę...)

Ryb na grillu moim nie robię, bo jak wiesz jest zamykany, więc ryby gotuję na parze, mam takie naczynie dwu poziomowe do gotowania na parze :tak:, a jak chcesz robić rybki na swoim grillu, to zawiń w folię i będzie ok. A do tego co robię, to robię wszystko co się da: pieczarki, cebulę, wątróbki, każdego rodzaju mięso, ostatnio nawet mielone wrzuciłam :tak::-)

ja wątróbki nie trawię, zrobie sobie mielone z indyka tylko fuck pewnie będzie takie rzadkie to mięso że przeleci...dam najwyżej więcej otrębów ;-)
dzisiaj znowu się warzyłam i dalej waga pokazuje -5kg :-) no i dzisiaj znowu same proteiny, przeproszę się dziś z tuńczykiem :-D:-D:-D ile taką rybe na grilu sie robi?

ile taką rybe na grilu sie robi?

wiesz, ja to zawsze tak na czuja, zależy od temperatury, co jakiś czas sprawdzaj rozwijając folię lub wbijając widelec wtedy wyczujesz, ale robi się w miarę szybko tylko zawiń dobrą stroną folię, czyli świecącą na zewnątrz, matową wewnątrz :tak:

Ja na obiadek dziś pierś z grilla z mizerią, zawsze lubiłam na słodko, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby dodać słodzik zamiast cukru ;-):-p:-)

U mnie waga teraz spada, ale czuję się napompowana, czekam niecierpliwie na @, chce już być po, gdyż liczę na to, że zauważę spory spadek wagi :sorry2:

hej dziewczyny

no u mnie waga tez -5 kg ale tak jak cosmo to mam jeszcze ze 20 do zrzucenia i nie wiem jak ja dam rade?? narazie to -5 stoi w miejscu... i mam strasznie wzdenty brzuch zaraz pod piersiami i nie wiem co z tym zrobic?? nie pije gazowanego tylko wode albo przegotowana albo mineralna nie gazowana i skad to??

kamilka, może coś z wątrobą? bo jak piszesz to mniej więcej w tym miejscu :dry:, może jesz coś czego nie powinnaś :confused:. Ja to chyba zacznę delikatnie ćwiczyć, przydałoby się...jakieś brzuszki czy coś :sorry2:

nie kurcze nie jem nic zlego z tym ze moze od kawy?? hehe albo jeszcze po piffku nie moze mi spasc;-);-);-):sorry2::sorry2::sorry2: hehe no nic dolacze cwicznie zobaczymy moze ruszy.. a jak nie to pojde do lekarza..

reklama
mam pytanie, tak czytam przepisy fazy uderzeniowej i :
- jaki jogurt można jeść ?Pisze że beztłuszczowy. Naturalny nie ma tylko cukru. U mnie w mieście nie ma żadnego beztłuszczowego. To samo z serkiem homo, są bez cukru ale bez tłuszczu nie ma.Podajcie jakaś firmę . Jak bedę jadła inny ( czyli ten zero cukru) to diabli wezmą rezultat?
- musztarda zawiera i cukier i tłuszcz a jest w przepisach.
Na razie tyle.

Na dietę nie przeszłam, czytam tylko czy dam radę skomponować jakiś sensowny jadłospis w fazie proteinowej. jak wspomniałam ostatnio już mięsa nie jadłam. Mogłabym się na krótka metę zmusić do piersi kurczaka, tuńczyka, może do łososia( nie wiem , on tak śmierdzi, ten nie wędzony, nawet cytryną nie mogę pozbyć się tego fetoru ryby). Kiedyś lubiałm ryby, przejadły mi się na maxa, śmierdzą i mają ości, nawet filety. Ale cóz poswięcić sie mogę , chyba.

Do góry