reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Szopek, ja jem jogurt naturalny Danona, zwyczajnie w świecie tylko ten mi wchodzi z naturalnych ;-)
Dotkass
Ja dziennie tracę ok 100 gr teraz, ale jestem na P+W no i przed @ :-(, liczę na to, że od poniedziałku będzie większy spadek, bo będę na samych P , wczoraj zakupiłam herbatę czerwoną i liczę na to, że choć trochę pomoże ;-)
cały czas liczę i liczę, żeby z tego liczenia był tylko jakiś spadek wyraźny , w obwodzie mnie ubywa to fakt :-)
Cosmo GRATULACJE!!!
cały czas liczę i liczę, żeby z tego liczenia był tylko jakiś spadek wyraźny , w obwodzie mnie ubywa to fakt :-)
Cosmo GRATULACJE!!!
Dotkass
ta świnia jeszcze zapłacze, cha! ale mam motywację;-)
, chyba najlepszą z możliwych ;-):-)
szopek
Mama Kniazia Burubara
I bez twojej diety sobie będzie pluł w brodę. Taka kobieta mu się nie trafi.ta świnia jeszcze zapłacze, cha! ale mam motywację;-)
Tyle, że ty się poczujesz lepiej i ruszysz na podbój świata.
Nie chcę mi się szukać innej diety, skoro wszystkie macie takie efekty. Na razie w ramach przygotowania nie wypiłam wczoraj piwa i nie zjadłam bobu.
Dotkass
Szopek, sałatka, ale bez typowej fety niestety, więc dla mnie nie powinna nazywać się grecką, oliwek też chyba nie można
Serki homo ROLMLECZ mają 5,5% tłuszczu, ja takie kupuje po 200 g
Na śniadanko możesz jeszcze jajka w różnej postaci, no i np otręby owsiane
Serki homo ROLMLECZ mają 5,5% tłuszczu, ja takie kupuje po 200 g
Na śniadanko możesz jeszcze jajka w różnej postaci, no i np otręby owsiane
mm81
Majowe mamy'08
Szopku ja kupilam w lidlu serki homo z 3% tluszczu. Hannah pisala o serkach pilos z lidla wiec w koncu wybralam soie do tego sklepu obok ktorego codziennie przejezdzam.
Okazalo sie ,ze te serki pilos robi jogser i ja takie jadam bo sa bez zelatyny.
Zaczelam czytac ta ksiazke o diecie. Wprawdzie to dieta glownie dla miesozercow ale sprobuje kilka dni wytrzymac na samych serkach jogurtach i jajkach.
Okazalo sie ,ze te serki pilos robi jogser i ja takie jadam bo sa bez zelatyny.
Zaczelam czytac ta ksiazke o diecie. Wprawdzie to dieta glownie dla miesozercow ale sprobuje kilka dni wytrzymac na samych serkach jogurtach i jajkach.
reklama
szopek ja kupuję serki jakies no name w carrefourze by carrefour, mają 3,5% tłuszczu... a na początku używałam takiego 7% ale ja ogolnie nie jem tych serków tylko do placuszków dukana (pychotka) mi one potrzebne... może dzisiaj taki wszamie jeden