reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

reklama
Ja dziennie tracę ok 100 gr teraz, ale jestem na P+W no i przed @ :-(, liczę na to, że od poniedziałku będzie większy spadek, bo będę na samych P :tak:, wczoraj zakupiłam herbatę czerwoną i liczę na to, że choć trochę pomoże :tak:;-)

:-D:-D:-D cały czas liczę i liczę, żeby z tego liczenia był tylko jakiś spadek wyraźny :-D:-D:-D, w obwodzie mnie ubywa to fakt :tak::-)

Cosmo GRATULACJE!!!

Dotkass dzisiaj przyjdzie waga elektroniczna wiec pewnie będzie załamka, ale co tam :-D i tak schudnę choćby nie wiem co :tak:

ta świnia jeszcze zapłacze, cha! ale mam motywację;-)

ta świnia jeszcze zapłacze, cha! ale mam motywację;-)
I bez twojej diety sobie będzie pluł w brodę.:tak: Taka kobieta mu się nie trafi.

Tyle, że ty się poczujesz lepiej i ruszysz na podbój świata.

Nie chcę mi się szukać innej diety, skoro wszystkie macie takie efekty. Na razie w ramach przygotowania nie wypiłam wczoraj piwa i nie zjadłam bobu.

Szopek, sałatka, ale bez typowej fety niestety, więc dla mnie nie powinna nazywać się grecką, oliwek też chyba nie można :no:

Serki homo ROLMLECZ mają 5,5% tłuszczu, ja takie kupuje po 200 g :tak:

Na śniadanko możesz jeszcze jajka w różnej postaci, no i np otręby owsiane :tak:

Szopku ja kupilam w lidlu serki homo z 3% tluszczu. Hannah pisala o serkach pilos z lidla wiec w koncu wybralam soie do tego sklepu obok ktorego codziennie przejezdzam.
Okazalo sie ,ze te serki pilos robi jogser i ja takie jadam bo sa bez zelatyny.
Zaczelam czytac ta ksiazke o diecie. Wprawdzie to dieta glownie dla miesozercow ale sprobuje kilka dni wytrzymac na samych serkach jogurtach i jajkach.

reklama
szopek ja kupuję serki jakies no name w carrefourze by carrefour, mają 3,5% tłuszczu... a na początku używałam takiego 7% ale ja ogolnie nie jem tych serków tylko do placuszków dukana (pychotka) mi one potrzebne... może dzisiaj taki wszamie jeden :)

Do góry