Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ja dziś po trzech dniach diety -2 kg :-), chyba powinnam się cieszyć, tymbardziej, że już mój organizm przygotowuje się powoli na przyjście @, więc ciężej ze mnie schodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak jest DotkassJa dziś po trzech dniach diety -2 kg :-), chyba powinnam się cieszyć, tymbardziej, że już mój organizm przygotowuje się powoli na przyjście @, więc ciężej ze mnie schodzi
Tak tak jest Dotkass
ja jak teraz miałam @ to podskoczyłam sporo z wagą, sama widziałaś. Teraz już schodzi. To woda sie kumuluje. Co się odwlecze to nie uciecze. To co teraz nie zejdzie przez @, pójdzie w kolejnej fazie.
Ale 2 kg w 3 dni to super wynik:-):-)
Zobacz że zeszłaś prawie o 1 punkt BMI.
Dziewczyny, jak mnie nie będzie, to macie się tu mobilizować na wzajem. Nie poddawajcie się nawet jeśli waga będzie skakać. Przykładem jestem ja:-), trzeba przetrzymać i walczyć dalej.Dzięki, włąśnie takiego wsparcia i podtrzymania na duchu potrzebowałam ;-)
Ja niestety nie będę mieć internetu, a może to i dobrze. Odpocznę od tych klawiszy
Za wami będę tęsknić, za laptopem też, ale przyda mi się przerwa, bo czuję się uzależnionai od nas ;-)