reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

Ja dziś po trzech dniach diety -2 kg :-), chyba powinnam się cieszyć, tymbardziej, że już mój organizm przygotowuje się powoli na przyjście @, więc ciężej ze mnie schodzi :sorry2:

reklama
Ja dziś po trzech dniach diety -2 kg :-), chyba powinnam się cieszyć, tymbardziej, że już mój organizm przygotowuje się powoli na przyjście @, więc ciężej ze mnie schodzi :sorry2:
Tak tak jest Dotkass
ja jak teraz miałam @ to podskoczyłam sporo z wagą, sama widziałaś. Teraz już schodzi. To woda sie kumuluje. Co się odwlecze to nie uciecze. To co teraz nie zejdzie przez @, pójdzie w kolejnej fazie.:tak:
Ale 2 kg w 3 dni to super wynik:tak::-):-)
Zobacz że zeszłaś prawie o 1 punkt BMI.

Tak tak jest Dotkass
ja jak teraz miałam @ to podskoczyłam sporo z wagą, sama widziałaś. Teraz już schodzi. To woda sie kumuluje. Co się odwlecze to nie uciecze. To co teraz nie zejdzie przez @, pójdzie w kolejnej fazie.:tak:
Ale 2 kg w 3 dni to super wynik:tak::-):-)
Zobacz że zeszłaś prawie o 1 punkt BMI.

Dzięki, włąśnie takiego wsparcia i podtrzymania na duchu potrzebowałam ;-):tak:

Dzięki, włąśnie takiego wsparcia i podtrzymania na duchu potrzebowałam ;-):tak:
Dziewczyny, jak mnie nie będzie, to macie się tu mobilizować na wzajem. Nie poddawajcie się nawet jeśli waga będzie skakać. Przykładem jestem ja:tak::-), trzeba przetrzymać i walczyć dalej.
Patrzcie na ten skok, to była @

http://img21.imageshack.us/i/jjjjv.jpg/

Ja niestety nie będę mieć internetu, a może to i dobrze. Odpocznę od tych klawiszy:-D

Ostatnia edycja:
Juz nie moge się doczekac kiedy będe mogła zaczac te dietke:-)
Narazie muszę się wstrzymać min do 22 sierpnia az Zuzka będzie po badaniu nereczek bo w szpitalu nie dam rady sie dietowac:baffled:

mamita, czekamy z niecierpliwością na kolejną proteinówkę ;-):-)

Na obiadek wsunęłam tatara, który został z wczorajszej kolacji, już z cebulką i korniszonkiem wkrojonym, niestety wczoraj się przeliczyłam, myślałam, że zjem więcej :dry:, więc dziś na obiad wrzuciłam to mięsko na grilla i powiem, że pychota, myslałam, że nie wyjdzie nic z tego, a jak bardzo ię pomyliłam :tak:, do tego zjadłam jeszcze 2 jajka sadzone i popiłam colą light :tak:;-):-)
Na kolację czeka na mnie w lodówce makrela wędzona...mniam :-)

reklama
A ja wczoraj pojadłam troche mięcha i dzisiaj już 0,5 kg mniej, czyli 59 kg. Założyłam suienke do pracy, taką do połowy ud- wszyscy mieli takie oczy:szok::szok::szok:. A na wyprzedaży kupiłam sobie miniówe w rozmiarze 34 i mówię do sprzedawczyni, żze chyba coś nei tak z numeracją, a ta mnie staksowała i mówi że ją nei dziwi to , że zmieściłam się w 34:-). Wkurzam się tylko, bo cycki mi zmalały, a nie widzę sensu kupowania staników, bo nei wiem na czym satnie:sorry2:
W pracy pomału zaczynam zarażać tą dietą, tylko niektóre koleżanki czekają na jej skończenie, żeby zobaczyć czy jo-jo nie nastąpi:confused:

Do góry