reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

Marże są kosmiczne, także lepiej nie pytam mamy. Mają zakład na Oporowie, sklepów jest kilka we Wrocławiu.
Jak mama pracowała w Orsayu to koszula która w sklepie kosztowała np 60-70 zł, oni szyli za 5 zł:eek::baffled:. Pamiętam te czasy. Miałam wszytskie ciuchy z tego sklepu, prosto spod maszyny mamy. Teraz tez mam fajnie bo mama mówi kiedy kiermasz w Safari. Udało mi się ostatnio kupić sukienkę przecenioną z 300 zł na 80 zł. Mama nie szyje mi teraz sukienek, bo czasu brak.:sorry:

No właśnie:baffled: Jak zobaczyłam, że mozna kupić bezpośrednio w sklepie u producenta, to aż się zagotowałam.
U mnie w pracy jest jedna dziewczyna, której mama pracuje w Orsayu i kupiłam od niej spodnie za 30 zł, pewnie wiesz są z takich wyprzedaży dla pracowników. Akurat mi starczyły na przechodzenie wiosny, ale lecą mi juz z tyłka (więc się ciesze, że nei przepłaciłam:sorry:)

reklama
cosmo- a doszedl mail?
ja mam obrzydzenie do ryb po ciązy i okresie karmienia. jadłam gotowane na parze i mi bokiem wyszły.

hej dziewczyny
hannah mam pytanie do ciebie skad wziasc ta diete Dunkana czy moglybyscie mi wyslac bo odchudam sie po swojemu ale schudlam 1,5 kg ale chcialabym miec diete a nie tak w caly swiat.. chce sprobowac...

cosmo, wow, gratuluje...dziewczyny pisały, nie pamiętam czy Ha-NN-aH czy Polka, że jak się je więcej to więcej się chudnie, więc możliwe...kurcze ja jakoś nie mogę się zabrać, chyba pójdę dziś kupić tą wagę i od poniedziałku zacznę :dry:

a czy to możliwe że dzisiaj zaczynam dopiero 3 dzień a już mam -3kg? wczoraj dużo więcej jadlam :szok:
No jasne, jak Dotkass przypomniała to im więcej jesz tym więcej chudniesz.
To narazie schodzi woda, widocznie miałaś jej w sobie bardzo dużo.

Kamilka
to jest dieta proteinowa dr Dukana. Kup sobie książkę najlepiej i przeczytaj :Nie potrafię schudnąć" P. Dukan.

Wiecie co wczoraj poszłam na grilla do znajomych, nie mogli uwierzyć ze tak schudłam.
A jak już wychodziłam i szłam ulicą to zatrzymało się dwóch siostrzców męża i mieli problem żeby mnie poznać, a nie widzieliśmy się zaledwie 3 tygodnie.
Pytali się cco zrobiłam że tak schudłam. WOW, jestem w szoku.

Ostatnia edycja:
Ha-NN-aH jeszcze raz gratulacje...zmobilizowałyście mnie, dziś pojechałam kupić sobie na śniadanko serki i jogurty, otręby owsiane, no i wagę- od jutra zaczynam, mam nadzieję, że nie będę miała problemu, jeszcze nie doczytałam książki, ale już znam podstawowe zasady, jakby co będę pytać starych wyżeraczek- proteinówek ;-):tak::-). Myślałam, że będę miała problem, by gotować dwa obiady, ale mój mężuś zdeklarował się, że pomoże i będzie jadł co zrobię, podsumowując będzie mnie wspierał czynnie, przechodzi ze mną na dietę, choć nie musi, ale chce pozbyć się jakiś 2-3 kg tłuszczyku z brzuszka- pozostałości po przedstawicielu handlowym- non stop za kierownicą :sorry2:. Powiedziałam mu, że jak nie da rady to może sobie podjadać, ale w czasie pracy :tak::-p. Kurcze jaki on kochany, napewno będzie mi łatwiej :tak:;-)

reklama
aniusiac zaczełaś już uderzeniówkę????
Ja wlaśnie smażę wątróbkę z cebulką mniam
Panna migotka
najlepiej pod nóż i wyciąć :-p, nie no ale serio to nie wiem, myślałam że ćwiczenia sa najskuteczniejsze, ale chyba się myliłam.:baffled:

Hannah, próbowałam, ale ja naprawdę za mało silną wolę mam - nie mogłam wytrzymać nie bez słodyczy, ale bez warzyw :baffled: więc to chyba nie był mój dzień na zaczęcie dietki...kurcze, jak widzę pomidora, czy ogórka, nie mogę się powstrzymać.:-:)-:)-(..

Do góry