reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

reklama
Polka
gonię gonię, ja już prawie 7 kg. Jestem poniżej celu i spadło mi 1,4 kg w 8 dni na 3 fazie:-):-):-).
A to za sprawą rybek i zimnych pryszniców.
Polka gdzie jesteś, dawno cię nie widziałam na dieta.pl

Muszę zrobić wyprzedaż szafy, zmieniam rozmiar z L/XL na S/M ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki gratuluję, zazdroszczę Wam bardzo, ale w sumie co popatrzę na te Wasze zdjęcia i poczytam o efektach tym bardziej przekonuję się, żę już niedługo rozpocznę tę dietę cud, narazie mam dwa dni w czytaniu książki w plecy, więc opóźni się trochę rozpoczęcie ;-):tak:

Dziewczyny, a co poradzicie na sterczący brzuch?
Ja zawsze byłam chuda, a cały tłuszcz odkładał się na brzuchu. Po ciąży to się stało szczególnie widoczne, bo tłuszczu jest więcej, a do tego obwisła skóra z rozstępami. Żadna dieta nie wchodzi w grę, bo chyba bym znikła. Brzuszki nigdy nic mi nie pomagały, teraz też nie działają. Hmmmm, co robić???
Słyszałam o takiej kapsule - vacu slim czy coś takiego, w której ćwiczy się podobno po 30 minut i spala tłuszcz i gubi cellulit. Ale czy przy okazji brzucha nie zgubię też tej odrobinki tłuszczu z nóg które i tak już wyglądają jak patyczaki? Może któraś z Was ma podobny problem :baffled: W niczym nie mogę się dopiąć w pasie :confused2:

a ja własnie siedząc w pracy konsumuję makrelkę i czytam o Waszych efektach...zrobiłam mały przeciąg, żeby szybko zniknął zapaszek rybki...

a ja własnie siedząc w pracy konsumuję makrelkę i czytam o Waszych efektach...zrobiłam mały przeciąg, żeby szybko zniknął zapaszek rybki...
aniusiac zaczełaś już uderzeniówkę????
Ja wlaśnie smażę wątróbkę z cebulką mniam
Panna migotka
najlepiej pod nóż i wyciąć :-p, nie no ale serio to nie wiem, myślałam że ćwiczenia sa najskuteczniejsze, ale chyba się myliłam.:baffled:

Migotka, ja chodziłam na Vacuwell, efekty super, po pierwszej 30 minutowej przebieżce zero cellulitu i jędrna skóra, żeby efekt był trwały powinno się chodzić dwa razy w tygodniu, co najmniej raz, seria 10 razy wystarcza na jakiś czas. Ja płaciłam za karnet ok 600 zł :confused2:, ale jeszcze przed ciążą, potem zaszłam w ciążę, i zostało mi jeszcze 4 wejścia, nogi też Ci schudną, jeżeli mają z czego, bo mogą się poprostu wyrzeźbić podczas biegu lub spaceru na bieżni :tak:, a może masaż wyszczuplająco- ujędrniający???

tak postanowiłam ze jutro lub w sobotę zaczne (zależy czy mama kupi mi dziś tą ksiażkę) bo w sumie nie ma na co czekac... Ha-nn-ah na czym smażysz wątróbkę? bo z tego co wyczytałam tam się nie używa żadnych tłuszczy... albo coś pokręciłam :zawstydzona/y:

Hannah, z tym wycięciem to czasem tak sobie myślę, że jak machnę jeszcze jednego bobasa, to wytnę to dziadostwo i jakieś fajne cycuszki sobie przy okazji sprawię :-D Powaga :tak::-)

Dotkass, a ten masaż to może być tylko na brzuchu? Jeśli chodzi o nogi w tym vacu to prawie nic na nich nie mam, ale boję się, że to co mam poszłoby się gonić.

reklama
Migotka cel ambitny mam, jeszcze ho ho ho, 13 kg albo i więcej:tak::-)
Ha-nn-Ah nie ma mnie ani tu ani na dieta.pl bo się uczę do kolejnej rozmowy kwalifikacyjnej, już mam ostatni etap z 3 więc ciężko będzie, jade do Warszawy w środę. Pracę o której pisałam zaczynam w poniedziałek więc jak się dzieje, tak bardzo bym chciała pracować w tym koncernie że nie macie pojęcia ahhhhh. No nic idę się dalej uczyć - np. opracowanie studium przypadku:sorry:

Do góry