reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

Migotka, Vacu... niestety w Twoim przypadku, bo w moim np. "stety" jest na dolne partie razem z brzuchem, wygląda to tak .:: Vacuwell ::., znalazłam pierwszą lepszą stronkę- poczytaj, zapoznaj się i wtedy podejmij decyzję :tak:, ale myślę, że jakbyś udała się do takiego klubu spa to na 100 % zaproponowaliby Ci coś interesującego, dającego upragniony efekt, kwestia kasy, tylko i wyłącznie :tak:

reklama
Hannah pisalaś keidyś o serku białym homogenizowanym, gdzie go kupujesz. Jak kupuję taki wyprodukowany dla Auchan, ale nie zawsze chce mi się po niego jechać:sorry:.

Dzisiejszy wynik po powrocie z pracy 59,5.
Byłam dzisiaj w pasażu grunwaldzkim, bo chciałam sobie kupiś jakieś figi. Kupiłam 3 pary w rozmiarze M i nic mi się nie wpija:tak:. A zachęcona i jednocześnie zmuszona do zakupu sukienki na ślub poszłam tylko do pierwszego sklepu (safari) i zaczełam mierzyć sukienki w roz. 38 i dwie były za duże, więc zmierzyłam 36 i pasiło. Wybrałam taką, jest chyba z szyfonu czy czegoś podobnego, nie gniecie się i nic mi się nie będzie odznaczało na tyłku- mierzyłam też satynową i nie podobały mie się te nierówności.

A i jeszcze efekty masażu antycelulitowego

Załączniki

• DSC05710.jpg
    DSC05710.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC05713.jpg
    DSC05713.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC05715.jpg
    DSC05715.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC05716.jpg
    DSC05716.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC05721.jpg
    DSC05721.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC05727.jpg
    DSC05727.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 33
Keyko
serki homo 3 % Pilos kupuję Lidlu.
Zmnieniamy rozmiar hehe, miłe prawda?
Czyli kupiłaś sukienkę z Safarii? Moja mama pracuje w Safarii, tzn szyją te sukienki :-):-), ślicznie w niej wyglądasz chudzinko.
A siniaki nie wyglądają zbyt przyjemnie ałć:eek:, aż mnie boli.

Keyko
serki homo 3 % Pilos kupuję Lidlu.
Zmnieniamy rozmiar hehe, miłe prawda?
Czyli kupiłaś sukienkę z Safarii? Moja mama pracuje w Safarii, tzn szyją te sukienki :-):-), ślicznie w niej wyglądasz chudzinko.
A siniaki nie wyglądają zbyt przyjemnie ałć:eek:, aż mnie boli.

Dzięki :-). Rzadko kupuje sukienki, a właściwie nigdy, ale ta bardzo sie mi spodobała i pierwszy raz byłam w tym sklepie. Mierzyłam te przecenione, ale tak jak pisalam, nie czułam się w nich dobrze, w pasie były za luźne, a ja lubię górę bardzo dopasowaną. Może jeszcze się tam przejde, jak już osiągne wymarzony efekt i kupie sobie taką sukienke na codzień.
A tu jeszcze zdjęcie z dzisiaj (spodnie sprzed 3 lat) i to czego chcę się pozbyć z brzucha:confused2::zawstydzona/y:, czyli tych grudek tłuszczu, lekiego zwisu i odstających boczków, a w przyszłości (może po drugim dziecku) tych okropnych rozstępów:wściekła/y:

Załączniki

• DSC05732.jpg
    DSC05732.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC05737.jpg
    DSC05737.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 41
Dasz radę Keyko, najbardziej mobilizują właśnie ciuchy które kiedyś nosiłyśmy.
Ja już mniejszych nigdy nie nosiłam jak teraz.
Na mojej starej wadze pokazało dzisiaj 59,0 kg i tyle ważyłam jak szłam do ślubu (wg właśnie tej wagi).
Ale patrząc że mimo 3 fazy nadal spada może i na nowej wadze tyle wkrótce się pojawi:-):-)

Tak sobie myślę że niektóre dziewczyny jeszcze nie będąc w ciązy mają gorsze brzuchy i tak to sobie tłumaczę.

Hannah a Twoja mama pracuje w "jb" na Dubois? Bo właśnei znalazłam tam moją sukienke i widze, że mają sklep i się zastanawiam jaka była marża na mojej sukience- kosztowała 199:baffled:

keyko i tak nie należysz do grubasów, co do sukienki, super wyglądasz, moim zdaniem lepiej bez tego pasa czarnego, bo pogrubia, ale to tylko moje skromne zdanie :tak:, co do siniaków, normalnie na obdukcję bym poszła ;-):-p, może jakieś odszkodowanie byś przytuliła ;-):laugh2::laugh2::laugh2:

keyko i tak nie należysz do grubasów, co do sukienki, super wyglądasz, moim zdaniem lepiej bez tego pasa czarnego, bo pogrubia, ale to tylko moje skromne zdanie :tak:, co do siniaków, normalnie na obdukcję bym poszła ;-):-p, może jakieś odszkodowanie byś przytuliła ;-):laugh2::laugh2::laugh2:

Dotkass a kogo mam oskarżyć???:eek:;-):-) Masażyste czy M:-p:-D;-)

reklama
Hannah a Twoja mama pracuje w "jb" na Dubois? Bo właśnei znalazłam tam moją sukienke i widze, że mają sklep i się zastanawiam jaka była marża na mojej sukience- kosztowała 199:baffled:
Marże są kosmiczne, także lepiej nie pytam mamy. Mają zakład na Oporowie, sklepów jest kilka we Wrocławiu.
Jak mama pracowała w Orsayu to koszula która w sklepie kosztowała np 60-70 zł, oni szyli za 5 zł:eek::baffled:. Pamiętam te czasy. Miałam wszytskie ciuchy z tego sklepu, prosto spod maszyny mamy. Teraz tez mam fajnie bo mama mówi kiedy kiermasz w Safari. Udało mi się ostatnio kupić sukienkę przecenioną z 300 zł na 80 zł. Mama nie szyje mi teraz sukienek, bo czasu brak.:sorry:

Do góry