reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

reklama
Ha-NN-aH rybki lubię, wodę z lodem pić także, nie lubię zimnego prysznica, ale postaram się przekonać :tak:, a tak a pro po chłodnych potraw, które pozwalają chudnąć, to lody sorbetowe słyszałam, że mają podobne działanie to wody z lodem i zimnych prysznicy :tak:

Ha-NN-aH rybki lubię, wodę z lodem pić także, nie lubię zimnego prysznica, ale postaram się przekonać :tak:, a tak a pro po chłodnych potraw, które pozwalają chudnąć, to lody sorbetowe słyszałam, że mają podobne działanie to wody z lodem i zimnych prysznicy :tak:
Mam przepis na sorbet rabarbarowy, ten jeden owoc jest dozwolony na II fazie.:tak::-)
A w zamrażarce chłodzi się kawa mrożona z aromatem likier-advocat i cynamonem. Mniam mniam...
Ja też nie lubię polewania się chłodną wodą, ale jak wiem że rano będą efekty to i mogę tam siedzieć choćby 5 minut. Tylko szybko drętwieją palce hehe.

Hannah, Keyko, Dziubek, gratuluję wyników....ja też próbuję do Was dołączyć, tylko to piffffffffffkkkkkoooooooo...ale już sobie postanowiłam, ze od 1 sierpnia zaczynam twardo - w sierpniu nie piję alkoholu, więc będę miała dwie motywacje....zobaczymy jak to jest z ta moją silną wolą....

Mój dzisiejszy wynik 59,6, ostatni był 59,7, ale wczoraj zaszalałam i poszłam na kolacje do Rodeo Drive- zamówiłam krewetki (wkurzyłam się tylko, że były 3 i do tego w połowie dolnego pancerzyka, bleee:baffled:) i sałatke z grilowanym filrtem z kurczaka (zamiast kukurydzy dodalam czarne oliwki).
Po tym całym szaleństwie jak wróciłam do domu, to waga wskazała 6,3:szok:.
Wczoraj też byłam pierwszy raz na masażu antycelulitowym- boszzz, godzina tortur, ból straszny (przy rozbbijaniu zastojów limfy, wody i tłuszczu), a dzisiaj efekt taki, że mam nogi jakby mnie ktoś kijem okładał, wzdłuż lewego uda z tułu jeden wielki siniak. Masażysta poinformowal mnie na początku jakie moga być niekorzystne efekty i ponoć po 5 zabiegach ból jest prawie żaden.

Mój dzisiejszy wynik 59,6, ostatni był 59,7, ale wczoraj zaszalałam i poszłam na kolacje do Rodeo Drive- zamówiłam krewetki (wkurzyłam się tylko, że były 3 i do tego w połowie dolnego pancerzyka, bleee:baffled:) i sałatke z grilowanym filrtem z kurczaka (zamiast kukurydzy dodalam czarne oliwki).
Po tym całym szaleństwie jak wróciłam do domu, to waga wskazała 6,3:szok:.
Wczoraj też byłam pierwszy raz na masażu antycelulitowym- boszzz, godzina tortur, ból straszny (przy rozbbijaniu zastojów limfy, wody i tłuszczu), a dzisiaj efekt taki, że mam nogi jakby mnie ktoś kijem okładał, wzdłuż lewego uda z tułu jeden wielki siniak. Masażysta poinformowal mnie na początku jakie moga być niekorzystne efekty i ponoć po 5 zabiegach ból jest prawie żaden.
Na mojej pierwszej wadze pokazało dziś 59,5 kg, no ale ja przyjmuję 60,7 kg z drugiej, nowszej wagi.
Keyko super ci idzie.
A na masaż poszła bym, ale na taki chyba bym się nie odważyła. Dla mnie masaż ma być relaksujący i odprężający.
Ciekawe czy będą chociaż efekt, powiedz jeśli coś zauważysz.
Czego kobiety nie zrobiż żeby pięknie wyglądać.
Ja codziennie "katuję" się zimnymi prysznicami. Choć pisze katuję, to nie jest tak źle, bo już sie przyzwyczaiłam do zminej wody (codziennie rano pływam też w basenie niezależnie od pogody) + zmine napoje z lodem. Waga pięknie spada już od tygodnia, zresztą w książce też to zalecają.

Hannah miałam karnety na masaż klasyczny-relaksacyjny, ale wolalam go zamienić na antycelulitowy, bo sama nie wymasowałabym sobei tak nóg. A na początku masowane sa plecy, ramiona, później przechodzi się juz do właściwego masażu:pośladki, uda, łydki i stopy, a następnie przód: brzunio i uda z przodu. Wszystko z olejkami, mila muzyka i zapach olejków. Polecam Naturoterapia - Gabinet Masażu i Refleksoterapii we Wrocławiu | Zabiegi w gabinecie i z dojazdem :tak:
A co do zimnej wody, to mi nie przeszkadza, z tym, że jej u mnie brak. W leci rury się nagrzewają i woda jest letnia, a od czasu awarii ciepłej wody w zeszłym tygodniu nie odczuwam różnicy między obiema:baffled:

reklama
Widzę, że grono proteinek nam się powiększa no i suuuper:tak::-)
u mnie spadek 7 kg więc warto, jeszcze długo droga przede mną, ale najważniejsze, żeby sie nie poddawać.
Polecam ryby w każdej postaci i chude twarogi:tak:
Spadeczków Wam życzę:-)

Do góry