reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

Hannah startowalam z 64, ale jak już sa takie efekty, to lece dalej do 55 (miałam skończyć na 58, bo myslałam, że będzie to tragicznie długo trwało:sorry:). Jestem tylko zła, bo na kopenhaskiej w ciągu 13 dni mniej zrzuciłam, mam wołowinowstręt, chodziłam wściekle głodna w niektóre dni, a ta dieta jest super!!!:tak::-D Do tego stopnia widać zmiany, że koleżanka z pracy razem ze wsoim mężem będą się odchudzać:-):-D
Wstawię wam niedługo zdjęcia dowodowe z pażdziernika '08, lipca '09 i sierpnia '09- te ostatnie musze jeszcze zrobić do nowego dowodu;-).

reklama
Keyko
więc chyba nie żałujesz że dołączyłaś do nas hehe.:-)
Sama nie wierzyłam że tak łatwo można schudnąć, ale wystarczy zawierzyć Dukanowi i mieć odrobinę silnej woli. Reszta pójdzie jak z płatka, a ubrania będą coraz bardziej wisieć.
Ja własnie jestem ubrana w sukienkę nr 36 :szok: i jak do tej pory w piersiach się nie mieściłam, teraz mam luzy.:tak:
Już nie pamiętam kiedy takie rozmiary nosiłam.
Przepisy masz tutaj
PRZEPISY w diecie DUKANA - Grupy Wsparcia Dieta.pl
poużywaj sobie do woil :laugh2:

Hannah dzięki za przepisy.
Oczywiście, że nie żałuje :tak::-)
Moim celem między innymi jest to, aby na ślubie kuzynki M (22 sierpnia) teściowej oko wyszło na wierzch, zbielało i usłcho,hehe :-D:-p.

No to i ja wkrótce do Was dołącze, wkurzyłam się, że ciężko mi wybrać ciuch w sklepie, bo w każdym wyglądam tragicznie, czuję się kiepsko, nieatrakcyjna i na dodatek od kilku dni nawala mnie kręgosłup :wściekła/y:. Postanowiłam jednak dobrze przygotować się do diety, poszłam dziś do Empiku i kupiłam obie książki cudownego Dukan'a, od dziś wieczór START czytania do poduszki, zakupiłam książkę tą ogólną o jego diecie a drugą z 350 przepisami :tak:, wydałam na obie 50 zł, ale wydaje mi się patrząc z zazdro scią na Wasze efekty, że warto :-);-):tak:

U mnie waga na razie stoi. No ale ja nie stosuję tej waszej rewelacyjnej diety. Mi wystarczy jak zejdę poniżej 60kg. Piątki na początku to ja już dawno na wadze nie widziałam:zawstydzona/y:

Gratuluję wam dziewczyny tych wspaniałych efektów. Dotakss ty teższybciutko schudniesz i na pewno opłacał się ten wydatek:tak:

Szkoda Dotkasss że kupiłaś tę książkę z przepisami, jak widzisz wkleiłam link z przepisami z forum dieta.pl
Ale fajnie że się zdecydowałaś już teraz. W kupie raźniej:tak::-):-)

Ha-NN-aH kupiłam przepisy, bo stwierdziłam, że zawsze można łatwiej zajrzeć, nie wiem czemu tak stwierdziłam :eek:, a kupiłam ją też dlatego, bo jest tam trochę teorii nie tylko przepisy :tak::-). Wczoraj w łóżeczku przestudiowałam kilka stron, kurcze powiem Wam, że zafascynował mnie ten facet wraz ze swoją dietą :tak:, następny zakup przed rozpoczęsciem diety to WAGA :-), jak zakończę czytanie i zakupię wagę, nie będzie żadnych przeciwwskazań do rozpoczęcia :tak:

reklama
Hehe Dotkass
ja kupiłam wagę bo moja dotychczasowa (z tymi lepszymi wynikami) została zalana przez Hanię. Wczoraj z ciekawości zobaczyłam czy działa, no i działa:eek:, a ja mam na niej 60 kg :-p.
Dzisiaj jest mój dzień, osiągnełam cel w miesiąc i 4 dni, równo 6 kg.
Mój suwaczek pięknie wygląda :)
I jedna smucąca mnie rzecz, to taka, że kupiłam piękne bikini, a teraz muszę go zmienić na mój poprzedni strój. Staniki też do wymiany.

Dziewczyny jest patent na chudnięcie.
Od 6 dni kończąc prysznic, nastawiam zimną wodę i 2 minuty się chłodzę pod prysznicem. REWELACJA, od 6 dni waga leci, mimo że zbliża się @ (chyba nawet już powinna być). Ale zmina woda pobudza organizm do cięższej pracy, żeby ogrzać go do 36,6 C, do tego pijcie wodę z lodem i sukces gwarantowany. A i dużo dużo ryb!!!!:tak::tak:

Szopek w zasadzie ja mogę poprosić, może jest coś nowego
madamagda@interia.pl

Ostatnia edycja:
Do góry