reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

Postanowiłam że jak skończę białka, przechodzę na 3 fazę.
Jak narazie pasuje mi taka "waga", a bardziej satysfakcjonuje mnie moja sylwetka. Boję się że jak jeszcze schudnę te 3 kg to moje piersi będą swflaczałe (już się zmiejszyły i to bardzo).
A w razie jak będę chciała, to wskoczę jeszcze raz na Dukana.:tak::-p

reklama
Ha-NNaH - wyglądasz rewelacyjnie. Właśnie u mnie to zawsze na pierwszym miejscu to z cycków spada. Teraz nie za bardzo mi się podobają. A robiłaś jakieś ćwiczenia oprócz diety? Ja nie mogę się zmusić:zawstydzona/y:

Pochwalę się - 61, czyli 3 mniej :tak::-D w 8 dniu fazy uderzeniowej. Jeszcze od 3 do 5 mniej i będzie super :tak:
WOW
Keyko super wynik. Widzę że ciągniesz do 10 dni uderzeniówki, ale wiesz że do 10 dni trzeba być już po konsultacji z lekarzem;-)
Ja już jestem od dzisiaj na III fazie. Dzisiaj wprowadziłam tylko 2 kromki pełnoziarnistego chleba i zjadłam Activię.:-) Zobaczymy jak wpłynie na wynik.

Hannah z jakim lekarzem???

22 sierpnia mam wesele, na którym będzie wredna teściowa. Chcę żeby jej oczy wylazły i zbielazy z zazdrości i to mi sie uda:tak:;-)

Hannah z jakim lekarzem???

22 sierpnia mam wesele, na którym będzie wredna teściowa. Chcę żeby jej oczy wylazły i zbielazy z zazdrości i to mi sie uda:tak:;-)
Nie wiem jak to jest dokładnie, ale pewnie jakiś dietetyk, tak pisze w książce i na forum dziewczyny które ciągną 10 dni też są już pod obserwacją lekarską.
Odważna jesteś:tak:
Ja też idę 22 sierpnia na wesele:-p, ale narazie żyję tym piątkowym, wesele siostry, będę świadkiem i chcę się prezentować przyzwoicie:happy:

Kurcze, nie zaglądałam na żadne forum, a książke przeczytałam jednym tchem i pewnie mi to umkneło. Ale czuję się świetnie. Przeciętnie w ciągu dnia jej 1 jogurt naturalny ze słodzikiem (i czasami z kawa rozpuszczalną) i od 2 do 4 serków białych homogenizowanych ( oczywiście ze słodzikiem i odrobiną soku z cytryny), a na obiad mięcho- albo coś pieczonego w ziołach, albo tak jak wczoraj 2 puchy tuńczyka i starczy. Do tego piję codziennie mleko 0,5%, wode i czasami cole zero.

Cycki mi zmalały (miałam D) i to mnie wkurzyło. A raczej to, że po zimie robiłam porządki w szafie i wyrzuciłam nowiutkie staniki w rozmiarze B, które kupiłam przed ciążą i wogóle ich nie nosiłam. Wypuszcze się na zakupy za jakieś 2-3 tyg.:-);-):tak:

Hehe mi z D też spadło, między B/C się teraz wacham, ale staniki wszytskie mam. Dosyć niedawno nie wbijałam sie w nie, piersi mi wypływały, teraz gdzieś się gubią w miseczkach:baffled:.
Dlatego nie chcę za bardzo schudnąć, bo pierwsze co to mi z biustu leci.:confused2:
Ja wczoraj się strasznie objadałam
śniadanie
pasta z makreli na chlebku kukurydzianym,
2 śniadanie
jogurt ze słodzikiem i otrębami
obiad
2 udka z rożna
przekąska
2 filety z morszczuka w sosie jogurtowo-czosnkowym
podwieczorek
pół makreli i jajko
kolacja
jogobela light
1,5 l wody, 4 hebraty czerwone i 2 szkalnki coli zero
OJ DUŻO BYŁO, ale im więcej tym lepiej:tak::-)
Uważaj z nabiałem, bo mogą się robić zastoje wagowe jak będzie go za dużo.

reklama
M wykupił mi karnet na 9 masaży ( w ramach ostatnich nieporozumień, latania w okół niego w czasie choroby, znoszenia jego fochów).
Skorzystam, licze na znaczne efekty w połączeniu z dietą.

Do góry