reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

Postanowiłam że jak skończę białka, przechodzę na 3 fazę.
Jak narazie pasuje mi taka "waga", a bardziej satysfakcjonuje mnie moja sylwetka. Boję się że jak jeszcze schudnę te 3 kg to moje piersi będą swflaczałe (już się zmiejszyły i to bardzo).
A w razie jak będę chciała, to wskoczę jeszcze raz na Dukana.:tak::-p

reklama
Ha-NNaH - wyglądasz rewelacyjnie. Właśnie u mnie to zawsze na pierwszym miejscu to z cycków spada. Teraz nie za bardzo mi się podobają. A robiłaś jakieś ćwiczenia oprócz diety? Ja nie mogę się zmusić:zawstydzona/y:

Pochwalę się - 61, czyli 3 mniej :tak::-D w 8 dniu fazy uderzeniowej. Jeszcze od 3 do 5 mniej i będzie super :tak:
WOW
Keyko super wynik. Widzę że ciągniesz do 10 dni uderzeniówki, ale wiesz że do 10 dni trzeba być już po konsultacji z lekarzem;-)
Ja już jestem od dzisiaj na III fazie. Dzisiaj wprowadziłam tylko 2 kromki pełnoziarnistego chleba i zjadłam Activię.:-) Zobaczymy jak wpłynie na wynik.

Hannah z jakim lekarzem???

22 sierpnia mam wesele, na którym będzie wredna teściowa. Chcę żeby jej oczy wylazły i zbielazy z zazdrości i to mi sie uda:tak:;-)

Hannah z jakim lekarzem???

22 sierpnia mam wesele, na którym będzie wredna teściowa. Chcę żeby jej oczy wylazły i zbielazy z zazdrości i to mi sie uda:tak:;-)
Nie wiem jak to jest dokładnie, ale pewnie jakiś dietetyk, tak pisze w książce i na forum dziewczyny które ciągną 10 dni też są już pod obserwacją lekarską.
Odważna jesteś:tak:
Ja też idę 22 sierpnia na wesele:-p, ale narazie żyję tym piątkowym, wesele siostry, będę świadkiem i chcę się prezentować przyzwoicie:happy:

Kurcze, nie zaglądałam na żadne forum, a książke przeczytałam jednym tchem i pewnie mi to umkneło. Ale czuję się świetnie. Przeciętnie w ciągu dnia jej 1 jogurt naturalny ze słodzikiem (i czasami z kawa rozpuszczalną) i od 2 do 4 serków białych homogenizowanych ( oczywiście ze słodzikiem i odrobiną soku z cytryny), a na obiad mięcho- albo coś pieczonego w ziołach, albo tak jak wczoraj 2 puchy tuńczyka i starczy. Do tego piję codziennie mleko 0,5%, wode i czasami cole zero.

Cycki mi zmalały (miałam D) i to mnie wkurzyło. A raczej to, że po zimie robiłam porządki w szafie i wyrzuciłam nowiutkie staniki w rozmiarze B, które kupiłam przed ciążą i wogóle ich nie nosiłam. Wypuszcze się na zakupy za jakieś 2-3 tyg.:-);-):tak:

Hehe mi z D też spadło, między B/C się teraz wacham, ale staniki wszytskie mam. Dosyć niedawno nie wbijałam sie w nie, piersi mi wypływały, teraz gdzieś się gubią w miseczkach:baffled:.
Dlatego nie chcę za bardzo schudnąć, bo pierwsze co to mi z biustu leci.:confused2:
Ja wczoraj się strasznie objadałam
śniadanie
pasta z makreli na chlebku kukurydzianym,
2 śniadanie
jogurt ze słodzikiem i otrębami
obiad
2 udka z rożna
przekąska
2 filety z morszczuka w sosie jogurtowo-czosnkowym
podwieczorek
pół makreli i jajko
kolacja
jogobela light
1,5 l wody, 4 hebraty czerwone i 2 szkalnki coli zero
OJ DUŻO BYŁO, ale im więcej tym lepiej:tak::-)
Uważaj z nabiałem, bo mogą się robić zastoje wagowe jak będzie go za dużo.

reklama
M wykupił mi karnet na 9 masaży ( w ramach ostatnich nieporozumień, latania w okół niego w czasie choroby, znoszenia jego fochów).
Skorzystam, licze na znaczne efekty w połączeniu z dietą.

Do góry