reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

reklama
Cosmo a do szpinaku mogę czosnek dodać? A kompot z jakich owoców robiłaś? Mam jabłka i może gruszki dodam:tak:.

hej dziewczyny
no ja pierwszy dzien przetrwalam ale szpinaku nie zjem zaopatrzylam sie w brokula lepiej mi wchodzi i tez zamienilam wolowinke na piers inaczej bym nie zjadla

a z ta smietana to nie wedzialam... moglam jogurtem naturalnym

a powiedzcie mi jutro to trzeba 2-3 szklanki jogurtu czy 2/3 szklanki??

Niestety 2-3 szklanki, czyli może być duże opakowanie.

A my byliśmy w centrum handlowym i M chciał coś zjeść. Poszliśmy na food cord i jak mnie zaatakowały te wszystkie zapachy. To było straszne, bo na widok frytek zaczełam się głupkowato śmiać i dostałam ślinotoku:confused2:

a moj maz zwatpil i sie smieje ze mnie ze nie dam rady ale zobaczymy kto sie bedzie glupio smial i jak na zlosc dzis jedl przy mnie jajecznice z cebulka... u mamy bylam a tam moja ulubiona babka z czekolada ale sie slinilam a moja mam nie mogla uwierzyc ze ja nic nie zjem...DAM RADE albo skisne jako smok

Ja postanowiłam, że nie kupię sobi nic noweg dopuki nie schudne. Od marca do pracy, a ja nie mam praktycznie nic w szafie. Zostały mi przymałe rzeczy sprzed roku, dwóch lub ciążowe:sorry2:.

dziewczyny jeszcze jedno pytanie a mozna jesc np owoce jablko albo kiwi pomaranczy czy cos?? bo przeczytalam znow dieta na celulit i tam powiedzieli zeby duzo owocow i soku pomaranczowego... czy to mozna polaczyc??

Kamilka jogurtem tez nie mogłas doprawić bo możesz jeśc TYLKO to co jest przeznaczone na dany dzien, nic dodawać od siebie nie można bo dieta nie wyjdzie tak jak powinna tzn rezultat.

keyko jaki kompot? Tam 4 dnia jest salatka owocowa, ze świezych owoców ja zrobiłam z jabłka banana, kiwi i mandarynki

reklama
Do góry