reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

To ja zaczynam.
Startuję z wagą 68 kg:zawstydzona/y:.
Na diecie planuję zrzucić 8-10 kg.
Docelowo chcę ważyć 55 kg lub mogę więcej jak będą mnie zadawalać ubywające centymetry, więc reszta to będzie siłownia i basen:tak:. Niestety na fitnes się nie kwalifikuję, chociaż bardzo lubiałam ABT- jedrne pośladki, uda, brzuch. Pare lat temu na treningu skręciłam kolano i kontuzja odnawia się co jakiś czas, a w październiku 2 razy przy kucaniu zablokowało mi się kolano:no:.

Edit:strzeliłam strasznego byka :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
To ja zaczynam.
Docelowo chcę warzyć 55 kg

Już wcześniej gdzies pisałam - bardzo podobne mam cele - tym bardziej Ci Keyko kibicuję!
Ja mam 67kg, chciałabym zrzucic 7-10, a najchętniej to wogóle ważyć 55kg właśnie :-p
Jestem z Tobą!

To ja zaczynam.
Docelowo chcę ważyć 55 kg lub mogę więcej jak będą mnie zadawalać ubywające centymetry, więc reszta to będzie siłownia i basen:tak:. Niestety na fitnes się nie kwalifikuję, chociaż bardzo lubiałam ABT- jedrne pośladki, uda, brzuch. Pare lat temu na treningu skręciłam kolano i kontuzja odnawia się co jakiś czas, a w październiku 2 razy przy kucaniu zablokowało mi się kolano:no:.

Edit:strzeliłam strasznego byka :zawstydzona/y:
Zaczynamy tą samą wagą., no prawie bo ja 66 i też tak jak ty planuje schudnąć do 55-56 kilo, bo przy takiej wadze czuję sie najlpeiej. A przy tej diecie można uzupełniać minerały witaminami.Więc jutro start :)

hej dziewczyny
to widze ze od utra duzo znas zaczyna dietke... no ja planuje z 89kg zejsc do 75 a potem basenik rowerek i dalej z wagi spadac..

to ile nas do tej diety kopenhaskiej??

Ja niestety nie mam egzaminy w szkole do tego prawo jazdy maly boje sie ze zawroty krew z nosa itd zjadam sniadania obiad i wtedy nie zarzeram sie popoludniami i wieczorami tak jak zwykle jest tak od dwoch dni i juz widac ze bebzun nie taki wielki bo glownie o to mi chodzi bo waga to jakies 54 kg podjadam marchewke czy cos popoludniu i na sniadanie tez nie zjadam pol bochenka bo lubie kolorowe dobre kanapki tylko tyle zeby nie byc glodnym
teraz BEZ obrzerania sie i slodyczy poprostu musze zaczac jesc normalnie a nie ze do 15 nie jem a puzniej wieczorem przy kompie pol opakaowania patsiego mleczka kanapki itd

]A przy tej diecie można uzupełniać minerały witaminami.Więc jutro start :)

No wiec właśnie - które witaminki przy tej diecie i dlaczego akurat te najlepiej?? :confused:
Podzielcie się ze mną tą wiedzą, bo gdyby mi przyszło "kopenhagować" w przyszłości, to chcę się dobrze przygotować :tak:

No wiec właśnie - które witaminki przy tej diecie i dlaczego akurat te najlepiej?? :confused:
Podzielcie się ze mną tą wiedzą, bo gdyby mi przyszło "kopenhagować" w przyszłości, to chcę się dobrze przygotować :tak:

Ja będę brać centrum materna, bo zostały mi jeszcze po karmieniu i dodatkowo capivit piękne włosy. Taki zestaw mam w domu, ale sądze że każdy zestaw witamin i minerałów będzie dobry. Chodzi tylko o to żeby nie spadł magnez, żelazo i wapń (dla mnie te są najważniejsze, bo zawsze mam ich mało i szybko tracę) no i potas.

reklama
hej jak wam idzie pierwszy dzien mnie narazie ok jak widze ciasto albo cos to mnie skreca ale wrocilam do dom,u i wszystko ok jak nie iwdze jedzenia to jest dobrze/...

Do góry