reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

To ja zaczynam.
Startuję z wagą 68 kg:zawstydzona/y:.
Na diecie planuję zrzucić 8-10 kg.
Docelowo chcę ważyć 55 kg lub mogę więcej jak będą mnie zadawalać ubywające centymetry, więc reszta to będzie siłownia i basen:tak:. Niestety na fitnes się nie kwalifikuję, chociaż bardzo lubiałam ABT- jedrne pośladki, uda, brzuch. Pare lat temu na treningu skręciłam kolano i kontuzja odnawia się co jakiś czas, a w październiku 2 razy przy kucaniu zablokowało mi się kolano:no:.

Edit:strzeliłam strasznego byka :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
To ja zaczynam.
Docelowo chcę warzyć 55 kg

Już wcześniej gdzies pisałam - bardzo podobne mam cele - tym bardziej Ci Keyko kibicuję!
Ja mam 67kg, chciałabym zrzucic 7-10, a najchętniej to wogóle ważyć 55kg właśnie :-p
Jestem z Tobą!

To ja zaczynam.
Docelowo chcę ważyć 55 kg lub mogę więcej jak będą mnie zadawalać ubywające centymetry, więc reszta to będzie siłownia i basen:tak:. Niestety na fitnes się nie kwalifikuję, chociaż bardzo lubiałam ABT- jedrne pośladki, uda, brzuch. Pare lat temu na treningu skręciłam kolano i kontuzja odnawia się co jakiś czas, a w październiku 2 razy przy kucaniu zablokowało mi się kolano:no:.

Edit:strzeliłam strasznego byka :zawstydzona/y:
Zaczynamy tą samą wagą., no prawie bo ja 66 i też tak jak ty planuje schudnąć do 55-56 kilo, bo przy takiej wadze czuję sie najlpeiej. A przy tej diecie można uzupełniać minerały witaminami.Więc jutro start :)

hej dziewczyny
to widze ze od utra duzo znas zaczyna dietke... no ja planuje z 89kg zejsc do 75 a potem basenik rowerek i dalej z wagi spadac..

to ile nas do tej diety kopenhaskiej??

Ja niestety nie mam egzaminy w szkole do tego prawo jazdy maly boje sie ze zawroty krew z nosa itd zjadam sniadania obiad i wtedy nie zarzeram sie popoludniami i wieczorami tak jak zwykle jest tak od dwoch dni i juz widac ze bebzun nie taki wielki bo glownie o to mi chodzi bo waga to jakies 54 kg podjadam marchewke czy cos popoludniu i na sniadanie tez nie zjadam pol bochenka bo lubie kolorowe dobre kanapki tylko tyle zeby nie byc glodnym
teraz BEZ obrzerania sie i slodyczy poprostu musze zaczac jesc normalnie a nie ze do 15 nie jem a puzniej wieczorem przy kompie pol opakaowania patsiego mleczka kanapki itd

]A przy tej diecie można uzupełniać minerały witaminami.Więc jutro start :)

No wiec właśnie - które witaminki przy tej diecie i dlaczego akurat te najlepiej?? :confused:
Podzielcie się ze mną tą wiedzą, bo gdyby mi przyszło "kopenhagować" w przyszłości, to chcę się dobrze przygotować :tak:

No wiec właśnie - które witaminki przy tej diecie i dlaczego akurat te najlepiej?? :confused:
Podzielcie się ze mną tą wiedzą, bo gdyby mi przyszło "kopenhagować" w przyszłości, to chcę się dobrze przygotować :tak:

Ja będę brać centrum materna, bo zostały mi jeszcze po karmieniu i dodatkowo capivit piękne włosy. Taki zestaw mam w domu, ale sądze że każdy zestaw witamin i minerałów będzie dobry. Chodzi tylko o to żeby nie spadł magnez, żelazo i wapń (dla mnie te są najważniejsze, bo zawsze mam ich mało i szybko tracę) no i potas.

reklama
hej jak wam idzie pierwszy dzien mnie narazie ok jak widze ciasto albo cos to mnie skreca ale wrocilam do dom,u i wszystko ok jak nie iwdze jedzenia to jest dobrze/...

Do góry