reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

Mi również żadne bluzki nie pasują w biuście za małe, spodnie wciągam do bioder,więc kicha:baffled: waga nadal stoi, oj chyba skakanka pójdzie w ruch:sorry2: bo mam plan na 10 kg mniej do wagi sprzed ciąży zostały mi 4 kg, ale trzeba być ambitnym:laugh2:

reklama
ja ostatnio zrzuciłam 3kg :szok: zostało jeszcze 3,5kg do poprzedniej wagi :laugh2: ale tozasługa niestety stresów w domku...

Mi został 1kg, ale te ostatnie 2 to ciężko było zrzucić. 2 miechy je zrzucałam. Mogłabym troszkę nadprogramowo schudnąć ale to chyba nie z moim jedzeniem:tak: Włąsnie wcinam 2 sniadanie a to dopiero 11 godzina:szok:

To ja się pochwalę. Ze szpitala wróciłam na 0, ale z brzuchem jak mama kangurzyca. Potem miałam dietę, która w miarę do teraz trzymam w związku z tym jestem 5,5 na plusie. A chciałam nadprogramowo schudnąć 5 kg więc 10, 5 na plusie.Żeby to zrzucić musiałabym jeść powietrze, tudzież jakąś mało kaloryczna trawę oraz uprawiać triatlon.
Chodziłam na szybkie w tempie i długie spacery. Nie lubię ćwiczeń typu 200 brzuszków i przysiady. Nie biegam ( nie lubię) chyba , ze mnie ktoś goni. Będę chodzić na basen- uwielbiam pływać, mam nadzieję, ze za rok będę wyglądać wprost niezdrowo chudo.;-)A może moje cycki tyle ważą? Przestane karmić a tu 32 kg, a to w tyłku i pasie to tylko cień z cycków był.

Iwonka - to ja jako pierwsza z checia oddam Ci kilka swoich kg!:-D

Mi do wagi z przed ciazy zostaly jeszcze 1-2 kg, wiec tragicznie nie jest. a chcialabym zrzucic jeszcze 5 kg i mam nadzieje, ze mi sie uda... jakbym przestala codziennie wrzucac w siebie slodycze, to pewnie by sie juz dawno udalo..:-D

No mi zostaly cztery na plus bylam w swojej wadze ale jakos "uroslo" chyba jem z przyzwyczajenia. ;-) Bo jak w ciazy to sniadanko obiowazkowo obiadek itd nawet jak sie glodu nie czuje i puzniej tak wstawalam i z przyzwyczajenia rano jadlam a teraz nie jem sniadan jezeli juz to w poludnie puzniej obiad puznym popoludniem no i kanapka kolacja mam nadzieje ze cos pomorze.

Po cesarce ile sie w srodku zrasta wszystko? chce robic brzuszki ale ostatnio cos zrobilam kilka i mnie cos zabolalo moze tak poprostu ....

reklama
Wiktoria mi lekarz ginekolog mówił, że można już po 6 tygodniu od porodu, ale powolutku i nie obciążając za bardzo na początku :tak:

Łania, co do słodyczy też mam taką akcję na nie, że muszę coś raz dziennie co najmniej zjeść, bo nerwica mnie łapie jak nie zjem...hm...jak uzależniona się czuję :tak:

Wczoraj np., zjadłam bułkę z masłem czosnkowym z pieca, potem zjadłam jakieś ciacho z lukrem, a potem wzięła mnie ochota na ogórki kiszone, ale niestety nie było w domu :-(

Do góry