Mi również żadne bluzki nie pasują w biuście za małe, spodnie wciągam do bioder,więc kicha waga nadal stoi, oj chyba skakanka pójdzie w ruch bo mam plan na 10 kg mniej do wagi sprzed ciąży zostały mi 4 kg, ale trzeba być ambitnym
reklama
szopek
Mama Kniazia Burubara
To ja się pochwalę. Ze szpitala wróciłam na 0, ale z brzuchem jak mama kangurzyca. Potem miałam dietę, która w miarę do teraz trzymam w związku z tym jestem 5,5 na plusie. A chciałam nadprogramowo schudnąć 5 kg więc 10, 5 na plusie.Żeby to zrzucić musiałabym jeść powietrze, tudzież jakąś mało kaloryczna trawę oraz uprawiać triatlon.
Chodziłam na szybkie w tempie i długie spacery. Nie lubię ćwiczeń typu 200 brzuszków i przysiady. Nie biegam ( nie lubię) chyba , ze mnie ktoś goni. Będę chodzić na basen- uwielbiam pływać, mam nadzieję, ze za rok będę wyglądać wprost niezdrowo chudo.;-)A może moje cycki tyle ważą? Przestane karmić a tu 32 kg, a to w tyłku i pasie to tylko cień z cycków był.
Chodziłam na szybkie w tempie i długie spacery. Nie lubię ćwiczeń typu 200 brzuszków i przysiady. Nie biegam ( nie lubię) chyba , ze mnie ktoś goni. Będę chodzić na basen- uwielbiam pływać, mam nadzieję, ze za rok będę wyglądać wprost niezdrowo chudo.;-)A może moje cycki tyle ważą? Przestane karmić a tu 32 kg, a to w tyłku i pasie to tylko cień z cycków był.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A ja mam -3 kg z wagi z przed ciazy :-( spadaja mi wszystkie spodnie :-(
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Iwonka smucisz się??? Nie wiem ile ważysz teraz, ale chyba pozostaje jednak pogratulować
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Smuce :-(i chetnie bym od was tych nad kilogramow wziela troszke :-)Iwonka smucisz się??? Nie wiem ile ważysz teraz, ale chyba pozostaje jednak pogratulować
Iwonka - to ja jako pierwsza z checia oddam Ci kilka swoich kg!
Mi do wagi z przed ciazy zostaly jeszcze 1-2 kg, wiec tragicznie nie jest. a chcialabym zrzucic jeszcze 5 kg i mam nadzieje, ze mi sie uda... jakbym przestala codziennie wrzucac w siebie slodycze, to pewnie by sie juz dawno udalo..
Mi do wagi z przed ciazy zostaly jeszcze 1-2 kg, wiec tragicznie nie jest. a chcialabym zrzucic jeszcze 5 kg i mam nadzieje, ze mi sie uda... jakbym przestala codziennie wrzucac w siebie slodycze, to pewnie by sie juz dawno udalo..
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
No mi zostaly cztery na plus bylam w swojej wadze ale jakos "uroslo" chyba jem z przyzwyczajenia. ;-) Bo jak w ciazy to sniadanko obiowazkowo obiadek itd nawet jak sie glodu nie czuje i puzniej tak wstawalam i z przyzwyczajenia rano jadlam a teraz nie jem sniadan jezeli juz to w poludnie puzniej obiad puznym popoludniem no i kanapka kolacja mam nadzieje ze cos pomorze.
Po cesarce ile sie w srodku zrasta wszystko? chce robic brzuszki ale ostatnio cos zrobilam kilka i mnie cos zabolalo moze tak poprostu ....
Po cesarce ile sie w srodku zrasta wszystko? chce robic brzuszki ale ostatnio cos zrobilam kilka i mnie cos zabolalo moze tak poprostu ....
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Wiktoria mi lekarz ginekolog mówił, że można już po 6 tygodniu od porodu, ale powolutku i nie obciążając za bardzo na początku
Łania, co do słodyczy też mam taką akcję na nie, że muszę coś raz dziennie co najmniej zjeść, bo nerwica mnie łapie jak nie zjem...hm...jak uzależniona się czuję
Wczoraj np., zjadłam bułkę z masłem czosnkowym z pieca, potem zjadłam jakieś ciacho z lukrem, a potem wzięła mnie ochota na ogórki kiszone, ale niestety nie było w domu :-(
Łania, co do słodyczy też mam taką akcję na nie, że muszę coś raz dziennie co najmniej zjeść, bo nerwica mnie łapie jak nie zjem...hm...jak uzależniona się czuję
Wczoraj np., zjadłam bułkę z masłem czosnkowym z pieca, potem zjadłam jakieś ciacho z lukrem, a potem wzięła mnie ochota na ogórki kiszone, ale niestety nie było w domu :-(