reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

Ja sie dzis wazylam i maj juz 0,5 kilograma na minusie wagi sprzed ciazy.Chudne ogolnie po calosci ale brzuch nadal mam wystajacy:-( Pewnie jeszcze kilka miesiecy i znow bede 7 kilo chudsza niz przed ciaza co nie bardzo mi pasuje.Najpiewr Vanesska tak mnie wyciagnela a teraz Klaudia .

reklama
Iwonka - a ja Ci zazdroszcze!
Mi zostaly niestety jeszcze 4 kg, ktore chcialabym zrzucic... mam taki cel, by zrobic to do koncowki wrzesnia, bo wtedy mamy chrzciny, a chwile pozniej wybieramy sie na wesele... Kupilam sobie stepper i plywam.. ale jak nie odstawie slodyczy, to pewnie nic z tego nie wyjdzie.. a ciezko mi to idzie.

Szczerze mowiac to slodyczy nie jem,tzn jem po kilka jagodzianek z bita smietana codziennie ale ja mam szybka tendencje do chudniecia.Z Vanessa przytylam w ciazy niecale 12 kilo a schudlam 20 karmiac ja cycem 14 miesiecy.

Ja nadal +7 w stosunku do wagi sprzed ciąży z Mikim.
Oraz +11 w stosunku do wagi sprzed ciąży z Maksem.
A także +17 w stosunku do czasu, gdy czułam się ładna i atrakcyjna.
Można się załamać :-(

Hejka u mnie po chwilowym braku spadku masy nagle się ruszyło kiedy 12 dni temu zaczęłam skakać na skakance:-D, dosłownie ósme poty przy niej wylewam ale waga drgnęła i jest kilo mniej. No ale w czwartek dostałam okres i musiałam zrobić małą przerwę.:-(

Hmmm...zostało mi ok 2 kg, nie wiem nie mam wagi. Zważę się dopiero po ślubie, żeby sobie humoru nie psuć. Ale wczoraj trafiało mnie, że nie pasuje na mnie większość sukien ślubnych. Do ślubu chodzą tylko chudzielce 36-38 (rok temu też taka byłam:-()

reklama
Hmmmm....u mnie dość dziwnie, bo waga jakby nie spadała, czyli jeszcze ok 10 do zrzucenia, a spodnie z przed ciąży jak zakładam to mam luz :szok:, możed to moje cycki tyle ważą :-D:-D:-D, bo tu nie mieszczę się w żadną bluzkę z przed ciąży, cycki mi nie wchodzą :baffled:

Madamagda ja podobnie jak Ty...muszę zjeść raz dziennie coś słodkiego, bo szału dostaję jak nie zjem

Do góry