reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilka słów o Nas !!!

A ja mam na imię Kasia. Nie znacie mnie bo jestem nieśmiała;-) ;-);-)i duuuuużo was podczytuję ale nie piszę. Ale niedługo zacznę ;-). Od urodzenia Synka Stasia "siedzę w domu i nic nie robię" w związku z tym często odwiedzam BB. Nasz mąż i ojciec ma na imię Krzyś i cięzko pracuje na nasze utrzymanie. A mieszkamy obecnie w Dublinie, a pochodzimy z pobliża Inowrocławia w kujawsko-pomorskiem.

reklama
Obie Kasie proszone są o wyzbycie sie nieśmiałości i pisanie:-):-)My nie straszne:-D:-D;-);-);-)No i chętnie przyjmiemy nowe mamusie domowe:-D

TO i ja sie przedstawie .Mam, na imie Basia mam dwie sliczne córeczki Pauline 13 lat i Zuzie 20 miesiecy .Teraz siedze sobie w domku na wychowawczym , ale poszłabym do pracy niestety nie ma kto zostac z Zuzia , a tatus i maz pracuje.My jestesmy po slubie 14 lat przy was czuje sie jak dinozaur:-D:-D:-D mieszkami sami bez mojej mamy i bez tesciów (co za szczescie).pozdrawiam

Gdzie wcześniej był ten wątek ?:confused::confused:nie zauważyłam kompletnie. Ale już się przedstawiam. Jestem Magda. rocznik 81, mieszkam w Łodzi, od października jestem szczęśliwą mamą Szymka:tak::-):-). Szymcio pojawił się naszym życiu 16 dni po ślubie:-D:-D:-D. Siedzę w domku, świruję z moim cudakiem małym całymi dniami, realizuje się w kuchni, wieczorami lubię czytać, odkrywać tajniki fotoszopa i obejrzeć kawał dobrego filmu. No i uwielbiam z domówkami pogaduchy sobie ucinać:-D
Mój męz jest informatykiem i często puka się w głowę jak widzi, ze znowu siedzę na forum:sorry2::-D:-DOgólnie jesteśmy obrzydliwie szczęśliwi i okrutnie się kochamy. Za jakiś czas planujemy Emilkę:-):-).

A ja z moją rodzinką mieszkamy w Bydgoszczy:-)Pozdrowionko:-DKasia, Krzysztof i nasze słońce Patrycja:-)

WITAJCIE, bardzo fajny wątek:tak:, dzisiaj Was znalazł:zawstydzona/y:am.
mam na imię ANIA, jestem mężatką, mam cudownego synka, który ma 17 miesiecy, rośnie jak na drożdżach, obecnie jestem na wychowawczym, siedzę i szaleja z moim rozrabiakiem:-). teraz mieszkamy w Norwgii, ale urodzilam się i wychowalam w GDYNI.Uwielbiam fotografię artstyczna i misia uszatka. pozdrawiam

jejk,nie zauwazylam wczesniej tego watku.
wiec tak,ja mam na imie Ola, mam 22 lata, moja coreczka Oliwka ma 2 latka:)
mieszkamy u moich rodzicow. z jej ojcem rozstalam sie jak Oli byla mala,i w sumie to od wrzesnai 2007 pisze na watku dla samotnych rodzcow:)
narazie to tyle:)

jejku,nie zauwazylam wczesniej tego watku.
mieszkamy u moich rodzicow. z jej ojcem rozstalam sie jak Oli byla mala,i w sumie to od wrzesnai 2007 pisze na watku dla samotnych rodzcow:)

reklama
jejku,nie zauwazylam wczesniej tego watku.

Do góry