reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilka słów o Nas !!!

A ja mam na imię Kasia. Nie znacie mnie bo jestem nieśmiała;-) ;-);-)i duuuuużo was podczytuję ale nie piszę. Ale niedługo zacznę ;-). Od urodzenia Synka Stasia "siedzę w domu i nic nie robię" w związku z tym często odwiedzam BB. Nasz mąż i ojciec ma na imię Krzyś i cięzko pracuje na nasze utrzymanie. A mieszkamy obecnie w Dublinie, a pochodzimy z pobliża Inowrocławia w kujawsko-pomorskiem.

reklama
Obie Kasie proszone są o wyzbycie sie nieśmiałości i pisanie:-):-)My nie straszne:-D:-D;-);-);-)No i chętnie przyjmiemy nowe mamusie domowe:-D

TO i ja sie przedstawie .Mam, na imie Basia mam dwie sliczne córeczki Pauline 13 lat i Zuzie 20 miesiecy .Teraz siedze sobie w domku na wychowawczym , ale poszłabym do pracy niestety nie ma kto zostac z Zuzia , a tatus i maz pracuje.My jestesmy po slubie 14 lat przy was czuje sie jak dinozaur:-D:-D:-D mieszkami sami bez mojej mamy i bez tesciów (co za szczescie).pozdrawiam

Gdzie wcześniej był ten wątek ?:confused::confused:nie zauważyłam kompletnie. Ale już się przedstawiam. Jestem Magda. rocznik 81, mieszkam w Łodzi, od października jestem szczęśliwą mamą Szymka:tak::-):-). Szymcio pojawił się naszym życiu 16 dni po ślubie:-D:-D:-D. Siedzę w domku, świruję z moim cudakiem małym całymi dniami, realizuje się w kuchni, wieczorami lubię czytać, odkrywać tajniki fotoszopa i obejrzeć kawał dobrego filmu. No i uwielbiam z domówkami pogaduchy sobie ucinać:-D
Mój męz jest informatykiem i często puka się w głowę jak widzi, ze znowu siedzę na forum:sorry2::-D:-DOgólnie jesteśmy obrzydliwie szczęśliwi i okrutnie się kochamy. Za jakiś czas planujemy Emilkę:-):-).

A ja z moją rodzinką mieszkamy w Bydgoszczy:-)Pozdrowionko:-DKasia, Krzysztof i nasze słońce Patrycja:-)

WITAJCIE, bardzo fajny wątek:tak:, dzisiaj Was znalazł:zawstydzona/y:am.
mam na imię ANIA, jestem mężatką, mam cudownego synka, który ma 17 miesiecy, rośnie jak na drożdżach, obecnie jestem na wychowawczym, siedzę i szaleja z moim rozrabiakiem:-). teraz mieszkamy w Norwgii, ale urodzilam się i wychowalam w GDYNI.Uwielbiam fotografię artstyczna i misia uszatka. pozdrawiam

jejk,nie zauwazylam wczesniej tego watku.
wiec tak,ja mam na imie Ola, mam 22 lata, moja coreczka Oliwka ma 2 latka:)
mieszkamy u moich rodzicow. z jej ojcem rozstalam sie jak Oli byla mala,i w sumie to od wrzesnai 2007 pisze na watku dla samotnych rodzcow:)
narazie to tyle:)

jejku,nie zauwazylam wczesniej tego watku.
mieszkamy u moich rodzicow. z jej ojcem rozstalam sie jak Oli byla mala,i w sumie to od wrzesnai 2007 pisze na watku dla samotnych rodzcow:)

reklama
jejku,nie zauwazylam wczesniej tego watku.

Do góry