reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilka słów o Nas !!!

reklama
Trochę już z Wami Kobitki jestem na forum "Mamy siedzące w domu" ale grzecznie napiszę kilka słów o sobie :tak:

Mam na imię Alicja mam jeszcze( rocznikowo już 22 ) 21 lat :-) Jestem mężatką od 28.10.2006r wyszłam za mąż zaraz po skończeniu Technikum Ekonomicznego ;-) Od stycznia do listopada byłam na stażu w KWP w Lublinie praktycznie do końca ciąży (pod koniec byłam na zwolnieniu lekarski)
A w listopadzie 2007r przyszła na świat moja córeczka Amandzia :-) I już tak sobie siedzę w domciu, do pracy żeby iść musiałabym ją sobie najpierw znaleźć poza tym nie bardzo mi pasuje zastawiać Amandzię na cały dzień z teściową albo teściem alkoholikiem za bardzo bym się o nią martwiła :no:
Cóż jeszcze mogę napisać ? Może jakieś pytania?

Mam na imie Karolina. 6 czerwca skoncze 21 lat.
Od 18 listopada 2006 roku jestem mamusia cudownego Adasia...
Oboje wiele przeszlismy w zwiazku z jego ciezka choroba.
Ale teraz juz jest dobrze. :-)
Mieszkamy z moimi rodzicami... NIe narzekamy (ja nie, on nie wiem ;) )

Męzatka nie bylam i chyba za szybko nie bede...

Kurczę, wcześniej nie zauważyłam tego wątku :sorry2:
Więc: mam na imię Martyna (lub Martynka - jak kto woli :-D), całkiem niedawno skończyłam 24 latka, mam córcię-diablicę, która ma niewiele ponad 15 miesięcy ;-). Z moim Ukochanym Pysiorem jestem od ponad 2 lat, małżeństwem jesteśmy od 11 stycznia 2008 roku :tak: (ślub miał być na roczek Oliwianki ale niestety nie wyszło :-().
Poza tym kiedyś, jak jeszcze dinozaury żyły :-p to studiowałam kulturoznastwo, po pierwszym roku wzięłam dziekankę i wyjechałam do Irlandii. Po ponad roku wróciłam do Polski, postudiowałam 2 miesiące i podziękowałam. Teraz studiuję zaocznie pedagogikę resocjalizacyjną i jest chyba spoko - myślę, że to jest to :tak:.
A tak poza tym... Kocham muzykę reggae... Uwielbiam Boba Marleya... Kiedyś lubiłam się przebijać, czyli kolczykować, ale ostał mi się ono jeden - w nosie :sorry2:.
No i tak ogólnie to tyle.

To i ja sie przedstawię:-)
Na imię mam Gośka:-) Mieszkam w Przywidzu (30 km od Gdańska). Mam 22 lata i dwóch synów Michasia 2 lata i Wojtaska 5 miesięcy:-) męza też posiadam od 17.09.05r. Z mężem znamy się od zawsze bo byliśmy sąsiadami:-) Razem już ponad 7 lat:Szok: hhihi.
ja siedzę w domu od kiedy pamiętam tzn. nie było mi dane pracować hihi. Skończyłam ogólniak więc zawodu jako takiego nie mam:-) Maturkę zdałam bez amnestii :-D hihi Na studia chciałabym iść ale najpierw mój ukochany musi skończyć swoje:-) Studiuje na PG elektrotechnikę:-)
Mieszkam na jednym podwórku z teściami( niestety) ale na szczęście w osobnym domku:-) Mam podwórko, psa,kota i teściów pod ręką hihi.
No to tyle o mnie:-) Chyba wszytsko to co najważniejsze powiedziałam:-)

reklama
Witajcie mam na imię Kasia lat 27, mieszkam z moją rodzinką w Bydgoszczy. Jestem szczęśliwą mężatką od 5lat (z ukochanym znamy się już 10 lat:szok:)Mąż Krzysztof również 27 lat obecnie ciężko dla nas pracuje aby niczego nam nie brakowało:-)Z naszego związku mamy córeczkę Patrycje ma 19 miesięcy i czasami nieźle daje w kość:tak:, ale po za tym bardzo ją kochamy:-D Ja obecnie nie pracuje jestem na wychowawczym i zajmuje się domem. W życiu codziennym zmagamy się jak wszyscy z problemami raz jest ich więcej raz mniej, ale najważniejsze,że jesteśmy razem :-D:-D:-D

Do góry