reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy termin??

hejka:)
Prosze o uktualnienie listy:)
w koncu dotarlam do suwaczkow:) ale zajelo mi to tyle czasu:( ale juz jest
na 24 stycznia jeszcze nikogo nie ma to bede pierwsza:)) hihi
nie wiem czy lepiej byc na koncu czy na poczatku???

Aniołekk pozdrawia

reklama
Dziewczyny czy ktoras z was juz wie ze napewno bedzie miala cesarke ?
Jezeli tak to jak sie na to nastawiacie?

DziOObek, ja wiem, że będę miała cesarkę na 100% bo jestem po dwóch operacjach kręgosłupa i żaden z lekarzy nie zezwala na poród naturalny. Nie nastawiam się na nią wcale, od kilku lat wiedziałam, że jeśli będę rodzić to tylko cesarka wchodzi w grę więc inaczej się nastawiłam. Dla mnie to tak samo oczywiste, jak dla innych porod naturalny. wiem, że w moim przypadku nie ma innej możliwości i trudno. Najważniejsze, żeby Dzidzia się wydostała na ten świat ;D

To tak jak ja kasia178 po operacji kregoslupa jestem skazana na cesarke i jestem nastawiona na nia ale czuje troszke taki zal ze nigdy nie bede wiedziec jak to jest naturalnie ale dzidiza jest najwazniejsza .
Wszystko bedzie dobrze .
Pozdrawiam

3.01. Vivoncia 75
5.01. Anulka
7.01. DziOObek
10.01. Margolcia i Anusiakanusia
13.01. Gosik
17.01. Mija
19.01. Shakespeare
20.01. Izabelka
24.01. Aniołekk
25.01. Żółwik 77
26.01. Sylwia Z
29.01. Kasiczka 28 i Kasia 178
31.01. Abi

Trochę nas już tu jest:)
Ja idę jutro z moim kręgosłupem do ortopedy i też się dowiem jak to będzie...

Ja tez jutro mam wizyte u neurochirurga i mam miec usg kregoslupa bo jeszcze przed ciaza mialalm rezonans i wyszla znowu przepuklina i teraz bede miala przez cala ciaze robione usg i z przodu i z tylu :) tak dla odmiany:)
ale wierze ze bedzie dobrze musi byc dobrze nie moze byc inaczej

Izabelka dzieki za uaktualnienie listy:))

Aniołekk

Izabelka pisze:
3.01. Vivoncia 75
5.01. Anulka
7.01. DziOObek
10.01. Margolcia i Anusiakanusia
13.01. Gosik
17.01. Mija
19.01. Shakespeare
20.01. Izabelka
24.01. Aniołekk
25.01. Żółwik 77
26.01. Sylwia Z
29.01. Kasiczka 28 i Kasia 178
31.01. Abi

Będzie dobrze, dziewczynki:) Ja się przyzwyczajam, że w tej ciąży interesuje lekarzy mój brzuch i ... plecki ;D Taki urok :)

reklama
Witam przyszłe mamusie 8)

Właśnie do Was dołączyłam, przeglądam wszystkie wątki i cieszę się, że tyle innych przyszłych mamuś ma podobne obawy i problemy jak ja (pilnuję się, żeby nie być przewrażliwiona ;) Chętnie dopiszę się do styczniowej listy porodowej:) Mam termin na 8 stycznia:)

P.S. Dzięki dla Dodeczki za instrukcję wklejania suwaczka:)

Do góry