reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Cześć dziewczyny :) Jestem tu nowa i póki co,to widze,że same bratnie duszyczki tu są :) Ja też czekam na swoją maleńką fasoleczkę :) i od 21 lipca codziennie zastanawiam sie,czy to już,czy jeszcze nie... :) Przeczytałam o Waszych objawach zafasolkowania :) i chciałabym Wam opowiedzieć,co ze mną sie dzieje... Co bym nie zjadła,to zaraz mam po tym zgage,dużo siusiam,mam nabrzmiały brzuszek i bóle takie jakby na "niagare" (to takie moje określonko :D ).Tym bólom w sumie sie nie dziwie,bo za pare dni powinnam ją już mieć... Poza tym zaczęłam bekać ze zdwojoną siłą po wszystkim co zjem :D Mój narzeczony,aż mi uwage zaczął zwracać,żebym zachowywała sie jak kobieta z tym bekaniem,a nie jak facet hehe No i na dodatek czuje sie tak jakbym połknęła balon,jakbym miała w sobie jakieś małe bąbelki albo coś.Jeszcze czuje ból w piersiach i takie dziwne nie do opisania uczucie po bokach mojego brzuszka... BARDZO bym chciała,żeby to było TO o czym marze :) 3majcie za mnie kciuki :)

Witaj Karisia. Niagara - świetne określenie, bardzo oryginalne ;)
A co do objawów, wyglądają bardzo obiecująco i tego ci życzę, aby na teście rzeczywiście pojawiły się 2 kreseczki :) Daj znać co i jak.

Hej Karisia :) witaj wśród nas :) być może to właśnie to o czym marzą wszystkie forumowiczki. Czego Ci życzę z całego serca :)

misiaq dzięki za info ;)
karisia witaj na forum :) no te objawy wskazuja wyeażnie że to może byc fasolka :) Miejmy nadzieję że tak jest ;)

reklama
A ja mimo iz to juz 4 dzien nadal objawowa...piersi wcale nie zmalaly...zylki sa nadal...sama niewiem co myslec...zreszta okres mialam tylko 2 dni...i to wsumie bylo tylko tak jak szlam do wc...ale wiem ze fasolki napewno niema bo te straszne skrzepy mi wypadly :( moja fasolinka...a teraz moze dluzej niz zwykle schodza te hormony...

Do góry