reklama
hehe, ilinka znam ale niestety prywatną gin: dr Jolanta Sender , ale zapraszam do wątku:
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,3007.msg92101.html#msg92101
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,3007.msg92101.html#msg92101
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
wiem, ze to nie to nie ten dzial, ale moze ktor jest z lublina i zna dobrego ginekologa?
Cześć dziewczyny Jestem tu nowa i póki co,to widze,że same bratnie duszyczki tu są Ja też czekam na swoją maleńką fasoleczkę i od 21 lipca codziennie zastanawiam sie,czy to już,czy jeszcze nie... Przeczytałam o Waszych objawach zafasolkowania i chciałabym Wam opowiedzieć,co ze mną sie dzieje... Co bym nie zjadła,to zaraz mam po tym zgage,dużo siusiam,mam nabrzmiały brzuszek i bóle takie jakby na "niagare" (to takie moje określonko ).Tym bólom w sumie sie nie dziwie,bo za pare dni powinnam ją już mieć... Poza tym zaczęłam bekać ze zdwojoną siłą po wszystkim co zjem Mój narzeczony,aż mi uwage zaczął zwracać,żebym zachowywała sie jak kobieta z tym bekaniem,a nie jak facet hehe No i na dodatek czuje sie tak jakbym połknęła balon,jakbym miała w sobie jakieś małe bąbelki albo coś.Jeszcze czuje ból w piersiach i takie dziwne nie do opisania uczucie po bokach mojego brzuszka... BARDZO bym chciała,żeby to było TO o czym marze 3majcie za mnie kciuki
A
Agnezzz
Gość
Witaj Karisia. Niagara - świetne określenie, bardzo oryginalne
A co do objawów, wyglądają bardzo obiecująco i tego ci życzę, aby na teście rzeczywiście pojawiły się 2 kreseczki Daj znać co i jak.
A co do objawów, wyglądają bardzo obiecująco i tego ci życzę, aby na teście rzeczywiście pojawiły się 2 kreseczki Daj znać co i jak.
reklama
A ja mimo iz to juz 4 dzien nadal objawowa...piersi wcale nie zmalaly...zylki sa nadal...sama niewiem co myslec...zreszta okres mialam tylko 2 dni...i to wsumie bylo tylko tak jak szlam do wc...ale wiem ze fasolki napewno niema bo te straszne skrzepy mi wypadly moja fasolinka...a teraz moze dluzej niz zwykle schodza te hormony...