reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witaj Jagus!Ja mam bole podbrzusza i z tego co wiem jest to zupelnie normalne w ciazy!!Ale ja osobiscie niebralabym tego jako objaw ciazy!W kazdym razie niemasz sie czym martwic ze to cos zlego!!
A kiedy testujesz?

jagus wyjelas mi slowa z ust tak mnie brzuch boli juz od tygodnia,napecznaly i spiety jak przy okresie,ale troszke stonowany,a test robilam w 3 dniu bolu,sama niewiem co jest.Zobaczymy moze to to,a zapomnialm jeszcze przy tym bola mnie krzyze,
Trzymam kciuki pzdr :D

dzieki bardzo za odpowiedzi:) podnioslyscie mnie na duchu. testowalam sie dzis rano - dwie niebiesciutkie kreseczki:):) to moj pierwszy dzidzius wiec jestem strasznie przejeta:) no i oczywiscie mam milion pytan. w poniedzialek dzwonie do lekarza:) ;) ;) :) :) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze czego i Wam zycze:)

Jagus !!!jak wspaniale!!Wiec termin na kiedy?Moze na kwiecien?fajnie by bylo bo jak narazie jestem tam samotna!!Daj znac co i jak w poniedzialek!!I niemartw sie tym pobolewaniem!to zupelnie normalne!!

Maxim moze to faktycznie fasolinka!!kiedy masz miec @??

reklama
no wlasnie sie zastanawiam,czy poczatki sa bolesne,czy wy kobiety czulyscie od samego poczatki taki bol w podbrzuszu,czy tak sie objawia ciza?Oj te pare dni bedzie sie ciaglo!!!!!!!Ale musze czekac.
A dziewczyny zapomnialm wczoraj dostalam poczte z zawiadomieniem ze szpitala o dacie wizyty na przeswietlenie USG i to drugie do pochwy,niepamietam jak sie nazywa,wiec datem mam na 17 pazdziernika,warjaty,ze tyle mam czekac,chyba sobie zaruja w tej Angli,wczesniej bede w kraju i tutaj zrobie jezeli do tego momentu nie bede w ciazy.
Oj chcial bym juz,trzymajcie kciuki moze to to???????????????
pozdrawiam ;) ;) ;)

Do góry