reklama
misia...nie...niemialam goraczki ani nic wiec nieszlam...pozatym bardzo sie boje isc do nas do szpitala...pewnie i tak by mnie znow nie chcieli badac tylko nagadali ze z glupota przychodza...ze nieudalo sie i trudno...heh ostatnio tez tak bylo...
Misia kochanie...wiem ze to dziwne...najpierw jak dostalam tych skurczy to lalo sie i lalo...prawie ciurkiem...az wypadly tez skrzepy...a potem to tak jak mowi jak zlam do ubikacji...dzis 5 dzien cyklu a ja zauwazam ze mam juz jakby prawie plodny sluz...a testu to tak niechce zabardzo robic...bo jak wiesz te skrzepy...jak je zobaczylam to wiedzialam ze to moje dzidzi...
LANA
Fanka BB :)
axxa-ja równiez mam problemy żołądkowe są miesiące ,że odczuwam je minimalnie a są takie ,że mam niezłe mdłości a od kilu dni to się nieżle nasiliły a nadodatek jestem strasznie nerwowa tak około tygodnia chodze wściekła jak osa ,i jeszcze to zmęczenie i podsypianie w ciągu dnia -ale w moim przypadku to ja sie nie wkręcam w objawy ciąży ,mam niskie ciśnienie i ta ospałości zmęczenie może być tym spowodowane-zresztą pogoda jest tak zmienna ,że czemu się dziwić ,że się człowiek żle czuje. Chciałabym aby to było co innego niż to moje niskie ciśnienie ;D-ale zobaczymy między 12 a 15.08 czy pokaże sie @ czy może nieeeeee-hi hi hi : ;D
A
Agnezzz
Gość
Lilith - popieram zdanie dziewczyn, powinnaś iść do lekarza natychmiast. Z takimi sprawami nie ma żartów. Tym bardziej, że może jednak twoja dzidzia nadal jest i wtedy krwawienia to coś bardzo niebezpiecznego. Nie oglądaj się na nic tylko pędź sprawdzić co jest grane!
Lana, axxa - oby te problemy żołądkowe okazały się słodką fasolinką
Lana, axxa - oby te problemy żołądkowe okazały się słodką fasolinką
reklama
heh ale gdzie mam isc!do szpiatala nie bo mnie wysmieja...jak ostatnio...a nawet jak wczoraj dzwonilam do lekarzy by isc prywatnie to najwczesniej po 20...u nas jest zle z lekarzami bardzo...Chyba ze uda mi sie gdzie na prywatne usg zapisac...sama juz niewiem...
co do krwawienia to mialam je wtedy co wypadly te skrzepy...potem jeszcze pare razy jak szlam do wc...potem 2 dni nic...i znow sie czaem zdazylo jak szlam do wc...ale tylko wtedy...juz sama niewiem...moze jednak zrobie ten test...i jak pokaze ze to I kreska to co? co powiem lekarzowi? ze mam wielkie zylaste i obolale piersi itd...a jak on powie ze sobie uroilam...sama niewiem juz co o tym myslec...a uroic napewno sobie nie uroilam...tak samo moj maz...
co do krwawienia to mialam je wtedy co wypadly te skrzepy...potem jeszcze pare razy jak szlam do wc...potem 2 dni nic...i znow sie czaem zdazylo jak szlam do wc...ale tylko wtedy...juz sama niewiem...moze jednak zrobie ten test...i jak pokaze ze to I kreska to co? co powiem lekarzowi? ze mam wielkie zylaste i obolale piersi itd...a jak on powie ze sobie uroilam...sama niewiem juz co o tym myslec...a uroic napewno sobie nie uroilam...tak samo moj maz...