reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

właśnie każda kobieta inaczej przechodzi ciążę, z tego co słyszałam wiele kobiet mówiło , że miały bóle w podbrzuszu, tak więc maxin jest bardzo duża nadzieja że to dzidzia :laugh: Życzę Ci dzidzi z całego serducha :laugh:
Jeśli chodzi o to USG, no to śmieszne, że dopiero na październik, co oni tam sprzętu nie maja czy co???????? ale bezsens, tu w Polsce to bez problemu, zwłaszcza za pieniążki ;)

reklama
I DLATEGO ILINKA jak bede w kraju to pojde prywatnie,a tutaj moze dlatego tak dlugo trzeba czekac bo zeby dostac sie do gin,musisz isc najpierw do lekarza pierwszego kontaktu,on dopiero stwierdzi,czy sie nadajesz i pozniej jak cos wysylaja cie do szpitala,gdzie czasmi trzeba czekac miesiace,powiem ci ze za duzo ludzi jest w LONDYNIE i moze dlatego brakuje im pracownikow medycznych.Zdenerwowalam sie bardzo,ale tak tu jest,a ja nieche czekac juz dluzej,chce wiedziec co jest ze mna.Moze to wlasnie fasolka plata mi figle,ale jakosc nie jestem przekona,poniewaz ostanie miesiace nie czulam sie dobrze i juz sam nie wiem co z tym bolem,a ty z wszystkim trzeba czekac :-[

LILITH! dziekuje bardzo:) ja tez sie ciesze ale uwierze chyba na dobre jak pojde do lekarza. terminu jeszcze nie mam i mam nadzieje ze moj test nie byl z tych w granicach bledu (1% testow jest blednych). po cichu mysle ze termin wypadnie mi na przelomie marca i kwietnia. trzymaj kciuki!!! pozdrawiam

dziekuje, dzis bylo lepiej ale bol jajnikow znow zaczal mi przed chwila dokuczac. jutro dzwonie do mojego gina i mam nadzieje ze nie jest na urlopie. poki co jestem strasznie glodna caly czas....pozdrowionka

Mnie pobolewają i to czasem bardzo mocno jajniki do teraz, a przecież to końcówka 3 miesiąca. Moja gin powiedziała że wszystko w porządku, tak czasem bywa :) nie martwcie się na zapas :)

dzwonilam dzis do mojego gina. jak ja kocham te kobiete! najpierw mi pogratulowala ze 4 razy. jest na urlopie lezy pod jakas palma i udziela mi rad co mam robic a czego nie i to z usmiechem na ustach!!! umowilam sie na pierwsza wizyte na 17.08. chyba sie nie doczekam.

reklama
Do góry