reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Jejku, ile się juz zdarzyło:)
Małgosiu GRATULACJE !!! To cudownie,że grono mam się powiększa:)
aleali mam nadzieję że będą II
Malinosiu rozumiem Cię doskonale. Sama jak mam @ dostaję histerii:( Jest mi przykro że nie ma we mnie fasolki:( Wcale Ci się nie dziwię że tak się zachowałaś. Ja już od dłuższego czasu tez przeżywam takie małe dramaty. Co zrobić gdy się chce mieć małą istotkę a jej ciągle nie ma......??? Ukojenie przyjdzie z bocianem. Życzę Ci Malinosiu i wszystkim starającym się dziewczynom upragnionych II. Oby jak najszybciej ::)

reklama
U nas wczoraj byli znajomi.. troszkę wypiłam alk..(buuuu)..i dzień stracony..noc nieprzespana..jej..tragedia ze mną sie działa!!!!!Dopiero o 18 zjadłam i nie oddałam jedzonka..Zaraz zmykam spać..Pozdrawiam

MARTWIE sie o Elżbietkę co tam u niej.Małgosiu gratulacje,to szczęście wielkie i ciesz się i dmuchaj na zimne,powiedz słonko jak wcześni robilaś pierwsze testy?

Pisalam juz wczoraj, ze robilam test Quick View, dzis powtorzylam i mam wrazenie jakby kreseczka byl ciut jasniejsza niz wczoraj (wczorajsza jest slabiutka ale jednak rozowa dzisiejsza to prawdziwy cien kreski albo tylko moja chec jej zobaczenia) a tak przeciez nie powinno byc. Wiec teraz czekam juz tylko cierpliwie na @, niech bedzie co ma byc.

Wczesniej robilam 5 testow !! Tydzien po kazdym stosunku.....tylko, ze dziewczyny tu pisza ze to zdecydowanie za wczesnie choc jest napisane w ulotce w opakowaniu ze juz po 6 dniach mozna sie dowiedziec... Ja bylam swiecie przekonana ze nie jestem w ciazy , a okazalo sie ze zaszlam w ciaze w momencie kiedy myslalam, ze dni plodne mi sie skonczyly i jest to niemozliwe. Okres spoznial mi sie 6 dni i zrobilam wczoraj test i byly II kreseczki. Powiem wam jednak, ze ja sie teraz na przyklad okropnie czuje....caly czas bym wymiotowala ( takie mam uczucie ).

reklama
Małgosiaa i jak zareagował twój chłopak na wieść o dziecku? No i czy macie już rozmowę z Twoimi rodzicami już za sobą??

Do góry