reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Elzbietko zycze Ci z calego serduszka, zeby to jednak bylo dzieciatko. Jak bedziesz miala wynik bety to koniecznie daj nam znac. Wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie.

Agnezzz ty juz tak nie gdybaj tylko mam nadzieje ze to bedzie taka mila niespodzianka :)

m.a.l.i.n.k.o czujemy sie swietnie... jestem na L4 i po wyjsciu meza do pracy polozylam sie spac i wlasnie dopiero o 13:30 wstalam z lozka (oczywiscie byly przerwy na siusiu  ;D i amciu  :p) dziekujemy za zainteresowanie :)...a Wy??

MONIQA , gina nie zmienie. jego podejrzenia były na podstawie dodatniego testu ciążowego, twardej macicy i miekkiego jajanika. to nie diagnoza, tylko dmuchanie na zimne raczej. bo kiedys przechodzilam zapalnenie  przydatków i mogły sie zrobic zrosty. poza tym ten jajnik strasznie mnie bolal przy badaniu. mam nadzieje ze to nie to, lepij zeby juz nic n arazie nie było ni ztakie historie, ale skąd te II?? i krwawienie??

Moniqa hihi, no chciałabym chociaż jeszcze zrobić tą 3 dawkę szczepionki przeciwko WZW.... no zobaczymy. Ale kurde niby kiedy miałabym zaciążyć jak dopiero płodne dni nadchodzą a @ był :|

Kurdeod wczoraj mi cały czas się odbija, do tego jestem śpiąca...grrrrr

MONIQA u nas narazie dobrze :) wymiotuje przecietnie raz w tygodniu :) czesciej mam mdlosci:) ja dizsaj spalam do 11 wczoraj tezj :) i zaraz znowu mykam spac bo dzidziulka juz chce lulu

reklama
Do góry