reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
NIE BYŁO MNIE KILKA DNI, A TU TAKIE ZALEGŁOŚCI!!
dziękuje za pamięc o mnie, to bardzo miłe!! :) :)
co u mnie??sama nie wiem...

zrobilam test w piatek rano... pokazal sie cień drugiej kreseczki, taki ledwo widoczny. ja nie patrzylam, nie maialm odwagi , posłalam męża (hm..a moje plamy na romantyczne przekazanie wiadomości?? :) )
no i tak atroszke niepewna poszlam do gina. on mnie bada i bada, powiedzialam o teście, a on mi na to ze lewy jajnik jest powiekszony i rozpulchniony. i ze możlewa jest ciąża pozamaciczna. mało nei spadłam z tefo fotela!! polecialam szybcioutko na usg, ale nic (tzn zarodka) nie było widac ani w macicy, ani gdzieklowiek. ale lekarz z usg powiedzial ze on 2 tyg (bo tyle ewent by miala fasolak) nie zobaczy...
zrobial hcg, jutro ide po wynik.
tylko ze w sobote po stosunku dostalam plamienia. w sumie takie brązowawe upławy raczej.
a termin ( jak ja to mówię termin wg WHO ;D ) mialam na 26.06. no i w niedzielke dostalam @ :( :( :(. sąłbiutkiej, jeden pełny tampon. a w pon kropelka krwi na podpasce i koniec. nic nie boli, zednych dolegliwosci ciążowych/nieciązowych. wiec sama nie wiem co sie dzieje.

Witaj Elżbietko, ale nas przytrzymałaś :) Mam nadzieję, że weekend się udał.

A ja od wczoraj czuję fatalnie, jakby coś mi na żółłądku leżało. Czuję się jak dętka. Paskudnie :( :( :(

Elzbietko slonko ja bym na twoim miejscu zmienila gina... bo jesli on przypuszczalnie w 2 tygodniu ciazy mowi ci ze to moze byc ciaza pozamaciczna, to ja podziekuje takiemu ginowi.... dlatego ciaza pozamaciczna jest taka "bolesna" bo jest wykrywana w koncowce pierwszego trymestru, jak zarodek zaczyna sie powiekszac , a nie w 2 tygodniu ciazy...draznia mnie tacy gin. ja sama przed zmiana gina trafilam na ciekawego typa, ktory stwierdzil, ze jeste w 80% w ciazy bedac juz w 4 tygodniu, a czy bylam w ciazy to mi powie dopiero jak urodze ...troche bezsens ..... Elzbietkotrzymam nadal za Cieie kciuki, ale najwazniejsze nie zlamuj sie , glowa do gory (wiem , wiem...latwo sie mowi ...) a moze ta dziwna @ to wcale nie @ ?? Zrob moze jeszcze jeden test :) buziaki

Malinko to by była bardzo niezaplanowana niespodzianka :) No i nie powiem bardzo miła... nigdy nie wiadomo...ale gdyby wstrzymała się jeszcze kilka miesięcy byloby super :) Nie wiem moze cos zjadłam, a może pogoda, nie mam pojęcia... ::)

reklama
Do góry