reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

LANA ja u siebie wczoraj zauwazylam takie cos niby sluz  ;D trudno okreslic co to , w kazdym badz razie wilgotno  jest ;) .... zycze Ci aby to byla fasoleczka :)

mantis witam :) ... co do dlugosci staran...cuda są :) .. my sie staralismy tez pierwszy cykl i juz jest pozytywny wynik :) ... powodzenia i zycze fasoleczki :)

reklama
Oj jak fajnie byc tak milo przywitanym :) co do testu to i tak go zrobie bo nie wytrzymam do @ :p , kupie sobie nawet dwa !!!!! A moze wiecie ile takie testy kosztuja??? i ktore sa najbardziej wiarygodne ???

Witaj Mantis !!!-owocnego starania Ci życzę;)Cieszę sie, ze do nas dołączyłas:)-Powodzenia!

Mantis-te z dzidzią w ręczniczku testy nazywają się QUICK VUE,są naprawde dobre,ja dzis niestety nie dostałam go w aptece i zakupiłam PRE TEST koszt niecałe 12 zł. kupowałam go wcześniej-ale oczywiście była ta pechowa jedna krecha   :mad: bo nie byłam w ciąży,ale ten QUICK-przyniósł mi raz szczęście gdy 6-lat temu zaszłam w pierwszą ciąże z moją córcią   ;D .Mam ten test z dwoma kreskami do dzisiejszego dnia-zostawiłam go jako pamiątke  ;D Życzę owocnego testowania. ;D

Jejciu Lana życzę Ci żeby byly II zaraz nam napisz!!! Rano zajrzę i mam nadzieję że będzie pozytywna odp :)
Trzymam kciuki i się też pomodlę :) buziaczki

MAJECZKO nawiązując do twojego pytania ,moja znajoma myślała że dostała wcześniej okres ,ale to było jak pożniej pokazało usg plamienie implantacyjne bo nie 4 tyd. ciąży a 7 czy cos tak.Czy cos tagiego dotyczy ciebie?

LANA oby to fasolka pukala do Ciebie !!! Testuj , testuj - cos mi mowi, ze jestes blisko spelnienia marzen :D POWODZENIA czekamy na info o II kreseczkach u Ciebie :) A Twoja coreczka jakby sie cieszyla , ho ho ho ;)

reklama
:( :( :( :( :(-niestety test wyszedł negatywny -wredna jedna krecha-czyli zostało mi czekanie na @.Trudno co zrobić ,trzeba czekać -może następnym razem się poszczęści.Rany !!! jaki organizm potrafi być przewrotny i tak świruje ,że można zgłupieć.

Do góry