reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja mialam podobny sluzik...bialawy i taki gestawy...wsumie nadal taki mam tylko juz nie bialawy...moze to jednak fasolinka :) poczekaj tak az ci sie spozni 3 lub 5 dni i wtedy testuj!!!trzymam kciuki!!

reklama
a jak tu sie pw pisze???heh...sluchaj zrob jeszcze tak ze sprawdz jaka jest pochwa...jesli nadal mieciutka i rozpulchniona to to powinna byc ciaza...bo pochwa (i macica) jest taka tylko na dni plodne i ciaze!!!

Lana-Mycho-zatestuj..i będziesz wiedziała co i jak..Juz test powinien wykryć ciazę..:)..-czego Ci z całych sił ZYCZE!!!

jeszcze jedna sprawa mierzyłam właśnie temperature-nawet dwa razy i szok-mam 37,4 :o a nigdy tak wysokiej nie miałam czy to możliwe ,że przed miesiączką wzrasta tempka-bo już zgłupiałam-ale sie wkręcam :(

tylko fakt ,że tą tempke powinnam mierzyć rano czego nigdy nie robiłam ,nieraz tak dla własnej ciekawości mierze w dzień-jak terazi zawsze była 36,6 lub 36,8

no niby jak na miesiączke nie spada ttlko utrzymuje sie a i okrsu nadal nie ma to...jest to zwiastun ciąży ;D

Cześć dziewczynki. Lana, co do tempki to trzeba ją mierzyć rano przed wstaniem z łóżka. Wtedy wyniki są wiarygodne. Wiem to z własnego doświadczenia. Ja potrafię mieć rano 36,4, a popołudniu z reguły mam 37,1 - 37,5

reklama
Jestem tu nowa i czytam was wszystkie od wczoraj  ;D. Tez oczekuje na cud :) choc dlugo sie nie staram.....to pierwszy miesiac, pierwsze dni płodne i pierwsze oczekiwanie. Wszystko zaczelo sie tydzien temu i nie wiem czy moge mowic o jakichkolwiek objawach, ale jak czytam o tym śluzie to chce powiedziec, ze tez to zauwazylam...mokro i mokro, tak jakby mnie naprawde powaznie zalalo, a to tylko moj śluz  ;). Najsmieszniejsze jest to, ze kiedy was czytam i te wasze objawy to zaczynaja mnie kłuć piersi  ;D. Czuje tez ze cos sie dzieje w moich jajniczkach bo mnie pobolewaja. Oby to bylo to o czym mysle ...tak bardzo bym chciala. Mam tylko pytanie...z teo co czytam to wiekszosc z was jest przeciz testom na ciaze, Dlaczego ?????? Ja mam zamiar zrobic za tydzien, czy to cos strasznego ???

Do góry